Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire követitek Jézus...

Mennyire követitek Jézus Krisztus szavait?

Figyelt kérdés
Mennyire vagytok keresztények? Keresztényektől kérdezem, akik azért keresztény életet élnek. Én még sok kinyilatkoztatást, és sok segítséget kell hogy kapjak Istentől. Imádkozni kell Istenhez, hogy adjon nekünk bölcsességet, és türelmet, hogy segítsen. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
nov. 14. 00:19
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

31

Jézus mondja

Máté 10:32

Valaki azért vallást tesz én rólam az emberek elõtt, én is vallást teszek arról az én mennyei Atyám elõtt;

Ezek szerint Benned nincs Krisztus Szent Szelleme.

Nem is mentél át a Kapun, kívül vagy .. Isten országába csakis Jézuson keresztül tudsz bemenni

tegnap 14:08
 32/32 anonim ***** válasza:

31-es kommentelő: Békesség neked!

Nem, a Krisztus mondja. Válaszd ezt szét, kérlek téged is. Komoly a tét: a lélek épsége.

"Azt mondom azért néktek: Minden bűn és káromlás megbocsáttatik az embereknek; de a Lélek káromlása nem bocsáttatik meg az embereknek. Még a ki az ember Fia ellen szól, annak is megbocsáttatik; de a ki a Szent Lélek ellen szól, annak sem ezen, sem a más világon meg nem bocsáttatik."

"Miért nézed pedig a szálkát, a mely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, a mely a te szemedben van, nem veszed észre? Avagy mi módon mondhatod a te atyádfiának: Hadd vessem ki a szálkát a te szemedből; holott ímé, a te szemedben gerenda van? Képmutató, vesd ki előbb a gerendát a te szemedből, és akkor gondolj arra, hogy kivessed a szálkát a te atyádfiának szeméből!"

Szellem bennem nincsen, hála Istennek! És imádkozom érted is, hogy benned se az legyen, hanem Lélek inkább. Igen, Krisztuson! keresztül tudok átmenni. Ha nem hagyod, Isten benned is kirostálja a búzából a konkolyt, annak komoly következménye lesz, de a te lelked rajta, miben hiszel.

Legyen meg a hited szerint neked is!

Üdv.

tegnap 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!