Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik a legjobb film/sorozat...

DarthPlagueis kérdése:

Melyik a legjobb film/sorozat Jézus Krisztusról? Mi a véleményed A Kiválasztottak (The Chosen) sorozatról?

Figyelt kérdés

nov. 2. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán "A Passió" (2004) az egyik legjobb film, ami még nyelvek szintjén is hitelesen szólaltatta meg a szereplőket. Az említett sorozatot még nem láttam.
nov. 2. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

A Passió ahogy előttem írtak tényleg jó film, továbbá ott van még a 2016-os Risen című film ami szintén elég jó.

Ha nem zavar, hogy kicsit eretnek gyanús a film, akkor a Jézus Krisztus utolsó megkísértése c. film Skorsezytől szintén tetszene, illetve még a 2020-as Messiás című netflixes sorozatot is sokan dicsérik.

nov. 2. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
A fentebb említettek közül még egyet sem láttam. Viszont a Chosent igen és valami fantasztikus! Annyira magával ragadott, hogy végig is néztem mind a 4 évadot kb két hét alatt. Egyszerűen zseniális. Én szívből ajánlom mindenkinek, pedig meg se vagyok keresztelve, de le a kalappal mind a rendezés, a színészek, a kép minősége előtt. Azthiszem már forgatják az 5. évadot is. Hát alig várom, hogy nézessem. Sőt, talán újra meg nézem addig is az első 4-et. ;)
nov. 3. 08:47
 4/4 anonim válasza:

A Passiót csak elkezdeni tudtam, talán néhány év múlva megpróbálkozok vele megint, mert nagyon megrázó.

A Chosent nagyon szeretem, láttam az eddig megjelent összes évadot. Nagyon tetszik a korhűsége, és hogy emellett nagyon magas színvonalat ütöttek meg.

nov. 5. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!