Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire követitek Jézus...

Mennyire követitek Jézus Krisztus szavait?

Figyelt kérdés
Mennyire vagytok keresztények? Keresztényektől kérdezem, akik azért keresztény életet élnek. Én még sok kinyilatkoztatást, és sok segítséget kell hogy kapjak Istentől. Imádkozni kell Istenhez, hogy adjon nekünk bölcsességet, és türelmet, hogy segítsen. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
nov. 14. 00:19
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Keresztényként ne hagyjátok, hogy elvegyék a hiteteket. Se a gonosz, se más vallású emberre ne figyeljetek, ha a kereszténység ellen beszél. Ne haragudjatok rá, ne mondjatok rá rosszat, hanem imádkozzatok érte, és mondjátok meg neki, hogy ti keresztények vagytok. Ne legyetek büszkék magatokra, hiszen minden jó Istentől van, és minden tudásotok Istentől van. Inkább arra legyetek büszkék, hogy keresztények vagytok, és hogy hisztek Istenben, és ezért kövessétek Jézus Krisztus szavait.
nov. 15. 01:59
 22/32 A kérdező kommentje:
Az ember nem tudhatja mindig, hogy Jézus Krisztus szavai szerint is helyesen dönt, vagy sem, ezért kell sokat imádkozni Istenhez, hogy adjon bölcsességet, és segítsen, hogy Jézus Krisztus szavait követve tudj cselekedni, és ismerd fel, ha nem úgy cselekszel. Ne akarjátok lenyűgözni az embereket, Isten a legnagyobb, Isten a lenyűgöző, és mivel még nem láttuk, ezért még sokkal lenyűgözőbb, mint amilyennek hisszük. Ne magatokkal, és a tehetségetekkel dicsekedjetek, hanem Istennel. Azt is Istennek köszönhetitek, ha jók vagytok.
nov. 15. 02:53
 23/32 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A legutóbbi hozzászóló vagyok.(#1 is egyben)

Nem tudod és senki más sem a Megváltó szavai, tanításai szerint élni, ha a Kereszténységhez, vagy bármely más valláshoz tartozik valaki.A Kereszténység a Sátán, legnagyobb csapdája.Igaznak látszik, de közelről nézve(vizsgálva), már látszik, hogy félrevezető.Ez az apokalipszis fehér lovasa, akinek nyil van a kezében.A Kereszténység tanai ezt a 4 lovast is másképp magyarázzák, semmi köze aho az Isten szerinti jelképrendszernek, amit jelentenek valójában.Betegségekkel, gazdasági válságokkal hozzák összefüggésbe, pedig köze sincs hozzájuk.Csak szépen meg kell keredni a színeket, egyéb kulcsfontosságú jelképeket bennük és rákeresni több igén keresztül, hogy mit jelentenek. A fehér ló és lovasa, a Konstantin által létrehozott Keteszténységet jelöli, kezében a hazugság nyilaival.Persze ezeket a Kereszténységben nem tanítják.Aztán ott van Mária, akiről azt tanítják, hogy nem Józseftől lett várandós, hanem egy Szentlélektől.Sőt, még azelőtt lett várandós, mielőtt házasságot kötöttek volna.Ezek mind a kereszténység hazugságai.A legszomorúbb az, hogy képesek ezt el is hinni.Mária és Jóusef betartották a Mózesen keresztül adott törvényt, tehát Isten igazságaiban éltek aza dott korszakra vonatkozóan.Eljegyzés után, nem is találkozhattak kettesben, egészen a házasságkötés napjáig.El tudja ezt képzelni egy Bibliát olvasó ember, hogy megszegték volna Isten utasításait Mária és József? Vagy inkább arról van szó, hogy hamisítás történt(ami kiszűrhető a Biblián keresztül), és szándékos félrevezetésről van szó.Csak ez természetesnek tűnik, hogy már házasság előtt várandós lesz egy nő, mert a Kereszténység többsége paráznásban él.Ezért természetesnek veszik és elhiszik könnyedén ezt a hamasítást.Egy pogány történetbe(Semiramisz, Nimród, Tammúz) csomagolták a Megváltó születését. Gondolkodj el rajta Kérdező, és vizsgáld meg magad is.Után érdemes elgondolkodni azon is, hogy akkor tényleg olyan igaz ez a Kereszténység?? Persze ha már annyira el vagy vakítva az elmédben a Kereszténység által, hogy már az Istentől jövő igazsagot hazugságnak látod, akkor nem fogod sajnos már elfogadni az igazat, mert már a sárga/fakó ló csoportjába tartozol. Az imádkozás sem azt jelenti, hogy folyamatosan pl. a Mi Atyánk kezdetű szöveget kell 10x, 100x egy nap mondogatni A Megváltó felhívta a figyelmet, hogy ne úgy imádkozzatok, mint a pogányok, akok azt hiszik, hogy bőbeszédűségük miatt hallgatják meg őket isteneik.A Mi Atyák egy jelképes útmutatás. Aztán, későbbiekben olvasható az is, hogyan lehet szeretni/imád(koz)ni az Istenhez/t...ugye lélekben és igazságban :Ján 4:23 De eljön az óra, és az most van, amikor az igazi imádók lélekben és igazságban imádják az Atyát, mert az Atya is ilyen imádókat keres magának.

Máté 6:7 Amikor imádkoztok, ne legyetek bőbeszédűek, mint a pogányok, akik azt gondolják, hogy a sok beszéd nyer meghallgattatást.

1Thess 5:17 Szüntelen imádkozzatok!

Na ezt a legutolsót értik félre a Kereszténységben élők többsége! Azt hiszik, hogy szünet nélkül kell mondani valami szöveget, ami imádságként ismert, vagy gondolnak. Pedig nem ezt jelenti! Hanem azt, hogy lélekben(gondolatainkban, érzelmeinkben, értelmünkben) és igazságban( a gondolatainból, Isten általi értelmünkből és érzelmeinkből), kell imádni(ez is egy furcsa kifejezés,inkább a tisztelni lenne a helyes kifejezés.)

nov. 15. 12:05
 24/32 anonim ***** válasza:

#legutóbbi 23 vagyok

Korrekció az utolsó sorokhoz:

..és igazságban, tehát a gondolatainkból, érzelmeinkből, értelmünkből(ezek mind az Isten szerintieknek kell lenniük) eredő cselekedetekkel(életvitelünk, mindennapjaink, nem csak 1-1 jócselekedet) tudjuk szűntelenül imádni/tisztelni az Istent/Megváltót.

nov. 15. 12:11
 25/32 anonim ***** válasza:

17-es, 23-as és 24-es kommentet író barát: Isten tartson meg téged! A lelkem felragyog, amikor ekkora tékozlásban és kétfelé sántikálásban, hazugságban és képmutatásban érkezik végre valaki, aki még nincsen eltévelyedve a vallások által. Boldogság, hogy azon dolgokról teszel te is bizonyságot, amiket magam is megkaptam Isten kegyelméből és kapok is rendre, örök hála és dicsőség legyen az Övé mindörökké! Ez a bizonyságunk, amit el soha senki nem vehet tőlünk. Öröm és jóleső érzés ez, hogy a másik tükrében meglátjuk azt, hogy amit szólunk, amit hintünk az igaz forrásból van. Ez a bizonysága annak, aki nem csak hallja a Szót, hanem azt meg is cselekszi. A másik embertársa is bizonyságot tesz, és az ő tükrében meglátja az Igazságot, így lesz számára hitelesítve, hogy amiket megkap bizonyság, az igaz. Ezt próbálom magam is itt és máshol is átadni, de amit kapok érte, az szinte csak a megaláztatás, a cinizmus, a lepontozás, a sértés. De ezeknek így szükséges lenniük, mert ez a bizonyságtevő próbája, hogy mikor töretik meg. Szükséges úgy szenvedni, persze elsősorban lélekben, szimbolikusan, mint Krisztus, mert akkor hiteles az, aki hinti a magot Isten kegyelméből.

Nem szükséges ezen sorokhoz semmit sem hozzátenni. Igaz sorok a Szent Lélek kegyelmének hála, és úgy legyenek!

Viszont annyit jelentenék ki emberbaráti szeretettel neked is, hogy kérlek az Igazság nem erőszak. Annak akkor van ereje, akkor van benne tűz és szabadító erő, ha elengedő. Mert az szeret a legjobban, aki elenged. Ezen embertársak is teljesen el vannak vakítva a vallások által. Hiába szólsz, hiába teszel, a legtöbben már választottak, és nem a jobbik részt. Persze alapvető, hogy legyenek megintve azok, akik tékozolnak, hogy a lélekben éhező és szomjazó legyen mennyei mannával és Vízzel táplálva, de csak addig működik ez, amíg nincsen belekeverve a bizonyságtevő testi indulata, akarata. Szükséges elengedni az erőlködést, hiszen aki választott, azt nem lehet erővel megváltoztatni. Hagyni szükséges, hogy Isten munkálkodjon benne. Ha ajtót nyitnak Neki, akkor az örömteli, ha nem, akkor is az ő döntésünk. Ezért lesz meg mindenkinek a maga hite szerint. Ha elmondod te is, amit szükséges, úgy, ahogyan arra Isten indít, és akkor, amikor, onnantól te már megcselekedted azt, amire el lettél küldve. A munkád ezen a téren, azzal a személlyel véget ért. Menni szükséges tovább, munkálkodni a szőlőben, mert sok a munka, nagyon, és rengetegen, egyre többen vannak főleg a vallások és önmaguk hazugságai által megvezetve, ami jelképesen a sátán. Az Igazság nem vita, veszekedés, az akkor épít, amikor szelíden, engedően van átadva. Ami viszont nem megy már, az nem is épít, szükséges elengedni, továbblépni, imádkozva. Ennyit tehetünk, ennél több nem a dolgunk, senkinek sem, aki ellett küldve Krisztus által személyesen. Így lehet imádkozni lelki fedezettel az embertársainkért, és ezek az igaz lelki barátok, akik szimbolikusan az életüket adják azért, hogy más éljen. Ez az igaz szeretet, nem az emberi humánus giccsesség. Álld őket, de lépj tovább, mert ez csak feszültséget okoz és leterhel. A fülek csukva vannak az Igazságra, a legtöbben úgy fürdőznek a hazugságban, mint disznó a mocsokban, elnézést érte, kemény szavak, de ez az Igazság. Nem hallják meg a Szót, mert nem akarják, mert nem hallhatják. Csak akkor, ha lélekben gyermekké válnak és maguk kérik a kegyelmet személyesen Istentől. Addig mást nem tehetsz értük, csak elmondod, amit szükséges, majd továbblépsz.

A Szent Lélek vezessen továbbra is, tartson meg az utolsó időkig, és akik tévelyegnek, őket hozza ki a világosságra (nem a fényre, mert az a sátán, Lucifer, Fényhozó. Istennek világossága van, nem egy megfakult kósza fénycsóvája)!

Üdv.

nov. 15. 12:59
 26/32 anonim ***** válasza:

UI: Az lemaradt az előző hozzászólásból, elnézést érte, hogy ő is azt szólja, amit igaznak vél, és te is. Ő nem hisz neked, nem is képes rá, nem is akar, míg te sem neki de a különbség annyi, hogy számodra is megadatott a kegyelem bizonysága, a hit végső fázisa, ami maga a személyes meggyőződés ereje. Nekik ilyen nincs, számukra az az igaz, amit a másik mond, ír. Amint Krisztus is mondja, ő dicsőséget emberektől nem vesz, ők még igen. Amilyen az úr, olyan a szolga, amilyen a fa, olyan a gyümölcs. Azt is mondja az Örök mester, hogy amit tudunk, azt mondjuk és amit láttunk, arról teszünk bizonyságot. Az ő fájukat teljesen áthatja a vallásos babona és dogma, mintha lélekben átmosva azt ismételnék, amit megtanítottak nekik. Mint egybemagolt sor, tétel. A te fád más, így a gyümölcse is. De hiába a megannyi karakter, a vita, őt nem érdekli a te fád gyümölcse, mert neki az a szemivel még hamisságot mutat. Ezért szükséges elengedni a csak azért is térítést, mert ez a vallás sémája. Ez csak vitát generál, és benne mindkét fél elveszik, így hullanak el a választottak is többek között.

Üdv.

nov. 15. 13:09
 27/32 A kérdező kommentje:
Most sem olvasok keresztényellenes hozzászólásokat. Nem olvastam el őket, kérlek, ezt hidd el. Nem olvasok olyan dolgokat, amik keresztényellenesek, és meg akarnak győzni olyanról, amiben nem hiszek. Keresztény vagyok, amiről tudom, hogy jó, és hogy Jézus Krisztus szavait követve Istennek tetsző életet élek. Nem akartam írni, de mégis írok, hogy aki esetleg végigolvasná a hozzászólásokat, az ne csak keresztényellenes dolgokat olvasson. Ezt a szöveget sem egy embernek írom, hanem általánosságban írom, aki olvasná. Az embereknek a saját döntésük, hogy miben hisznek. Én Jézus Krisztusban hiszek, és nem hagyom, hogy elfordítsanak Istentől, mert keresztény vagyok, és hiszem, hogy Jézus Krisztus maga Isten. Nem vagyok kíváncsi olyan dolgokra, amiknek az a céljuk, hogy elfordítsák az embereket a kereszténységtől, Istentől. Nem tudom, hogy valaki mért érzi úgy, hogy a kereszténység ellen beszéljen. Szerintem sokkal jobb lenne, ha többen követnék Jézus Krisztus szavait. Keresztények válaszát vártam, ezt már a kérdésben is írtam, és azt szerettem volna, ha azok válaszolnak. A keresztények Jézus Krisztus szavait követik, jóra törekednek, a jót figyelik, a rosszat elkerülik. A keresztények Istenhez imádkoznak, benne bíznak, és segítséget kérnek tőle, és Isten segít nekik. Isten a legnagyobb, Istentől van minden, ami jó, és nincs tőle olyan, ami rossz. Istenhez kell imádkozni. Engem is sok rossz dolog ért, de én Istenben találtam szeretetet, és segítséget. Nekem segített, és sokat jelen, ha keresztény vagyok, és imádkozhatok Istenhez. Tisztelem a többi vallást, olyan értelemben, nem beszélek ellenük, nem akarom meggyőzni őket saját véleményemről. Talán csak egy rövidebb szövegbe elmondanám az én hitemet, és hogy Jézus Krisztus szavait követem. De biztos nem kezdenék el vallásukból eltéríteni őket. Nincs is hozzá tudásom, hiszen csak a kereszténységet ismerem, abból is csak annyit, amennyit Isten kinyilatkoztatott. Az Újszövetséget csak akkor lehet megérteni igazán, ha az ember imádkozik Istenhez, hogy segítsen neki megérteni. Lehet, hogy van olyan, aki rögtön érti, az akkor nagyon szerencsés, én tudom, hogy nagyon nehezen értettem meg, néhány dolgot még most sem értek, de Istenhez imádkozva, és bízva benne várom a segítségét. Nem tudom mért beszélnek sokan a kereszténység ellen, amikor az is vallás, és az ember szabadon dönt, hogy miben hisz. Örülök, hogy keresztény lehetek, és szerintem nagyszerű dolog, hogy imádkozhatunk Istenhez. Nem tudom honnan jött az, hogy valaki egy keresztényekhez szóló kérdésben a kereszténység ellen írjon. Szerintem ez a valláskritikába tartozik, és nem ide. De ez egy szabad oldal, keresztényként nem rakok senkire terhet, és nem mondom meg mit hogyan tegyen, szóval keresztényként nem szólok meg senkit, csak Jézus Krisztus szavait követve megmondom, hogy engem nem érdekel a keresztényellenes dolgok, sőt, én kerülöm őket, mert keresztény vagyok.
nov. 16. 00:41
 28/32 anonim ***** válasza:

A Bibliát követem, Jézus a megváltóm. Ha Istenben hiszünk és szeretjük, engedelmeskednünk kell Isten szavának, vagyis a Bibliának.

János 14, 23-24:

Jézus így válaszolt: Aki igazán szeret engem, az megfogadja a szavaimat, és engedelmeskedik nekem, ezért Atyám is szeretni fogja őt. Atyám és én eljövünk hozzá, és vele együtt fogunk lakni. Aki nem szeret engem igazán, az nem engedelmeskedik a tanításaimnak. ..."

Pl. aki nem tartja be a 10 parancsolatot, ami ugyanúgy érvényes ma is ránk, emberekre, az nem fogadta el Isten Igéjét, vagyis a Bibliát, az olyan, mintha nem hinne Istenben, mert ha hiszünk Istenben, betartjuk a rendelkezéseit.

A házasság előtti szex, csalás, káromkodás, gyilkosság stb. mind bűn, ezt világosan kimondja a Biblia, és aki így él, bűnben él, ami sajnos éppen elég az elkárhozáshoz. Aki igaz hívő, Isten gyermeke, az a keskeny úton jár, és nem véletlen keskeny az az út. Nem fér bele minden. Nem fér bele a paráznaság, homoszexualitás, gyilkosság(abortusz).

Nem minden keresztény, aki annak mondja magát, igazán keresztény. Az igazi hívőt fel lehet ismerni a tettei alapján is, az nem fog káromkodni, bűnben élni, csalni, átkozódni stb. mert megértett valamit az evangéliumból. Pl a katolikusok nagyon sok mindenben ellene mennek a Bibliának (tisztítótűz, ima a szentekhez, stb), nagyon veszélyes. Az a baj, az ember természetileg is nyitott minden rossz dologra, mivel bűnösen születik. Isten nem fog megváltozni, amit kimondott (a Biblia), az örökké érvényes marad, a kérdés, hogy az ember elfogadja-e vagy nem. Ha nem, annak következményei vannak.

Csakis úgy lehetünk Isten előtt szentek, ha megtérünk, beismerjük bűneiket Istennek, elfogadjuk Jézus Krisztust személyes megváltónknak, és azt, amit a keresztfán értünk és helyettünk tett. Ekkor újjá születünk szellemünkben, és Isten gyermekei leszünk. Ez az egyetlen út a Mennyországba, nincs más út, nincs megoldjuk okosba dolog. Ha nem tér meg valaki és úgy hal meg, a Biblia szerint elkárhozik, örökké Isten nélkül fog a szelleme élni a pokolban, örökké szenvedni fog. Ez a valóság. Ezt lehet tagadni, nem elfogadni, de attól még igaz és érvényes. Ezt tanítja a Biblia. Nem vagyunk méltók, bűnösök vagyunk mind. De van lehetőségünk egy új életre, de csakis Jézus Krisztuson keresztül!

tegnapelőtt 20:29
 29/32 A kérdező kommentje:
Jézus Krisztus maga Isten.
tegnapelőtt 21:53
 30/32 anonim ***** válasza:

28-as, 29-es kommentelő: Békesség neked!

Bocsássatok meg, de vannak dolgok, amik mellet nem igazán lehet elmenni.

Azt írja fentebb a 28-as kommentelő, hogy ő a Bibliát követi, és hisz Krisztusban. Ez a kettő miként összeegyeztethető? Vagy a könyvet követed, vagy a Megváltót. Azt mondja Krisztus, hogy vagy az Isten vagy a Mammon, de egyszerre két úrnak szolgálni nem lehet.

Isten Szava nem a Biblia. Isten Szava Él-Ő. A Bibliát emberek írták, okkal. Megalázása az Istennek, ha egy könyvet azonosítunk a Szavával. Isten Szava az, amit annyian nem kapnak meg, mégpedig a személyesen a lélekbe pecsételt, kijelentett Igazság, ami az adott lélek bizonysága Tőle. Nagyon fontos könyv a Biblia, de egy mankó, amit a helyén szükséges kezelni, mert ha az sokaknak bálvány, akkor ha a könyvet egyszer elveszik tőlük, mi marad meg nekik? Hová tűnik akkor az Istennel való állítólagos kötelék (ha egyáltalán volt)?

Igen, aki neki engedelmeskedik személyesen, de miként is? Úgy, hogy megtöri a kenyeret! Átadja a lélekbe éhező és szomjazó embertársainak azon bizonyságokat, amiket neki Krisztus neki kijelent. Aki szembesül azzal, ami a szívében honol. Aki állva marad a világ bántása miatt. Nem értik meg sokan, hogy pár ima meg falak közötti bemerítkezés az nem elégséges az üdvösséghez. A hit cselekedetek nélkül halott, amint meg is van írva.

Nem a 10 parancsolt betartása a lényeges, és ezt a tévelygést követi el annyi hívő. Az még a mózesi lelkület. Az ó-ember, nem pedig a megváltott, helyreállított krisztusi új. Érdekes, mert nem azt írtad te sem, hogy a két nagy parancsolatot tartsuk be, hanem egyből az Ószövetséget hozod példának. Az az ó-embernek való volt, Krisztus új parancsolatot adott nekünk, hogy úgy szeressük egymást, amint ő szeret minket. De ezt csak úgy lehet megcselekedni, ha valaki megtöri a kenyeret. A megannyi parancs betartása farizeusi még, és aki azt akarja betartani, el fog bukni. Ne tedd ezt, ne tedd azt. Ördögi! Isten nem tilt, hanem kér, rávezet gyengéden, megértet.

Igen, mint ahogyan a képmutatás, a kétfelé sántikálás, a hazugság és az önámítás sem fér bele, sőt: főleg ezek nem férnek bele. A másik pedig, amely csapdába annyian beleesnek, hogy Istennek nem tetsző a testi élvezkedés! Nincsen olyan, hogy a házasság ezt törvényesíti. Azt nem Ő mondja, meg azt sem, hogy szaporodjunk és népesítsük be a Földet. Olyanok legyünk, mint a sáska, hadakozzunk. A Sátán mond ilyet. A szexualitás egyetlen formája elfogadott Istennél, amikor a két fél, a férfi és a nő lélekben gyermek, és így nemzenek gyermeket. Ennyi és nem több. Nincsen házassági utáni testi perverzitás. Gyermeknemzés van csak. De az sem szükséges, ha valakinek Isten a párja. A gyermek azoknak szükséges főleg, akik a lelki gyermeknek híján vannak. Akibe ott világol a lelki gyermek, azoknak erre nincsen szükségük. Jelentem ki ezt úgy, hogy nagyon szeretem a gyermekeket, de hálát adok Istennek, hogy ebben a fertő világban nincsen gyermekem, de sokak számára ők szükségesek, mert a szülő nevel fel, de a gyermek menti meg a felnőttet. Nem szükséges számomra már gyermek, mert ott van bennem a lelki gyermek, amit Isten nevel.

Igen, de nem a lapra írott Evangélium sorait szükséges követni és úgy helyesen járni, hanem az a fő, hogy Isten Szavát hallja valaki, ami Él-Ő, és azt meg is cselekedje. Ezt mennyien teszik naponta? Ingyen, képmutatás, elvárás, ajándékozgatás, online dicsekvés nélkül!

Mi az, hogy a keresztfán értünk tett? No, ez a másik óriási téves dolog, amiben a hívők hisznek, hogy így látják Krisztust, egy szenvedőnek, aki ráadásul egy hatalmas bálványon, egy kereszten agonizál. Az ő halála szimbólum! és semmiféle kereszt sem volt, hiszen az is jelképes dolog. Ezt is, mint annyi mást a korabeli letűnt társadalmak pogány hiedelemvilágból emelték át a kereszténységbe, azzal a J betűs messiással egyetemben, akit te is említesz. Az egy pogány istenkép, nem hiába támasztották fel, így is legitimizálva azt, hogy ő egyenlő Istennel, ami óriási káromlás! Krisztus nem a gyarlóság testében támadt fel, hanem szimbolikusan lélekben.

Nem tesztek fel kérdéseket Istennek? Ott van a szemetek előtt az Igazság. Vajon ki lehet az, aki feltámasztja az oszló testű! Lázárt a sírban. Ki? Miért tenné? Hiszen később úgyis meghal. Isten a testet támasztja fel, vagy a lelket inkább? Ki az a J betűs, jóképű, mindenkit szerető, varázsolgató messiás? Istenem, kend meg a szemeket gyógyírrel!

Nem a valóság a lényeg, hanem az Igazság. A valóság messiása az a J betűs, míg az Igazságé Krisztus. Óriási különbség a két személy.

29-es kommentelő: Isten sosem egyenlő Krisztussal. Ez már maga káromlás, ezt kijelenteni. Hiszen Krisztus maga mondja,hogy az Atya nála nagyobb, így nem lehet Isten. Ha ezt nem tudják annyian, amire az állítólagos egész hitük épül, mégis kiben hisznek? Krisztus maga volt az Atya hússá és vérré lett kijelentése. Őt mutatta meg nekünk, hogy milyen is a szerető Atya. Elhozta közénk, hogy személyesebb köteléket alakítson ki Vele. Őt is a Szent Lélek töltötte meg, ilyen téren egyenlő Vele. De ahogy sok hívő hiszi, ő nem Isten! Egy lélek volt, mint mi is vagyunk, de nem Isten, és jóval emberibb, mint azt a vallás állítja. Mégis miként jöhetne le ebbe a világba Isten? Miként volna képes magára venni ezt a szennyes testet? Az Őt be tudná fogadni? Azért volt valaki, akit elküldött közénk, aki ezt meg tudta cselekedni. De a vallás őt felemelte, egy fára szegezte, hogy bálvány legyen, és sokan rá nézzenek Isten helyett.

A Szent Lélek nyissa fel a szemeket és szabadítson meg a Babilonból!

Üdv.

tegnap 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!