Mennyire követitek Jézus Krisztus szavait?
Kedves Kérdező!
Hála Istennek, kijöttem a Kereszténység tanaiból.Kizárólag a Bibliát tanulmányozom.A Kereszténység egy hatalmas csapda! Semmi köze nincs a Megváltóhoz.I Konstantin és vallásszakértői találták ki, illetve a későbbi császárok és utána lévő pápák fejlesztették tovább.Tele van okkultizmussal, pogány vallások tanaival, mint pl betöltekezés, Isten 3 személyből áll, halandzsás nyelveken szólás tanaival, és még lehetne sorolni.Aki üdvösséget szeretne kapni, az hagyja el a Kereszténység tanait és csak a Bibliát olvassa, értelmezze az Istentől megadott módon.Egy ige kulcsszavait legalább 2-3 másik igén keresztül keresse a kiinduló igében keresett szó jelentését. Azért 2-3 igén keresztül, mert ha megnézzük, akkor Isten legalább 2-3 bizonyságot használ egy dolog alátámasztására. Vagy gondolhatunk arra is, amikor a fáraó álma kétszer ismétlődött meg.József azt mondta azért kétszer mert Istennél elrendelt dologról van szó.
Ha érdekel az Isten igazsága, és nem pedig a Kereszténység hazug tanai, akkor írj privátban és írásban kommunikálunk.
Isten áldjon!
Üdv.
Szia!
Mivel az Úrban gyönyörködöm magamról levettem a tekintetem és így gőzöm sincs mennyire vagyok keresztény.
Az egész életemet át adtam Jézus Krisztusnak, Ő az életem Ura....a Menny az otthonom, hová tartok.
Szüntelen imádkozom, keresem a szívemmel merre vezet, mit mutat éppen az Úr.
Szent Szellem segít Jézus követésében.
Te kértél és kaptál Szent Szellemet a Mennyei Atyánktól?
Apcsel 19.
Erősen törekszem követni Jézus Krisztus szavait.
1-es: Nem értek egyet!
Ne vádolj másokat azzal, hogy csak kitalálták volna a kereszténységet.
Máté16,24
Ekkor monda Jézus az ő tanítványainak: Ha valaki jőni akar énutánam, tagadja meg magát, és vegye fel az ő keresztjét, és kövessen engem.
Igen, igyekszem Krisztus szavait, tanítását megtartani, hiszen az életünk múlik azon, hogy a parancsainak engedelmeskedjünk.
Ezzel bebizonyítjuk, hogy szeretjük Őt, és az Atyját is, hiszen amit Jézus mond azt a Teremtő mondja.
Csak akkor vagyunk elfogadhatóak az Atyja előtt, ha Jézust követjük a tetteiben is.
O sanctus Manatus! Ennyi zöldséget...
De hát válaszolok:
Az "Írás" alapján türelmesen végigolvastam a Mester szent ungabungáit. Nagy kedvem lett volna vele több helyen vitába szállni. Igen ám, de akkor biztosra veszem, hogy akkor rövid úton elküldött volna a ... igen, oda!
Tuti, hogy egy kalap alá venne, a "farizeusok és írástudók" közé. Az egész Újszövetség feketén-fehéren bizonyítja, hogy csak az egyszerű tanulatlan, MANIPULÁLHATÓ jámbor lelkeket kedveli, mint a vámos, halászok - és TI!.
A neki tulajdonított kijelentés is sokat elárul róla.
"Ő odahívott egy kisgyermeket, közéjük állította, és ezt mondta: Bizony mondom nektek, ha meg nem tértek, és olyanok nem lesztek, mint a kisgyermekek, nem mentek be a mennyek országába."
/Mt. 18. 2-3./
Kedves Jégszív.
Nekem semmiben nem volt olyan érzésem, hogy vitába szálljak Istenemmel.
Minden amit tett, az a jogos kizárólagos hatalma, és azok törvényei által igazságosan történt.
Ha valaki nem ért egyet, az nem értette meg, hogy Isten több területet is figyelembe vett, nem a hatalmát fitogtatta.
Egyedül Ő az aki képes helyesen vezetni az embereket, mivel Ő ismeri őket a legjobban, és Ő tudja a legjobban mi az ami veszteséget okoz egy társadalomban.
Azért hozta fel példának a gyermekeket, mert ők alázatosak, taníthatóak, és bíznak abban, hogy a szüleik a legjobbat akarják nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!