Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek pokolra jutok?...

Szerintetek pokolra jutok? Mit tegyek félek!

Figyelt kérdés

20/F

Hiszek az Istenben, és fiában Jézus Krisztusban. Meg vagyok kereszteket sőt első áldoztam is..

Nem bántok másokat, kedves segítőkész vagyok az emberekkel. Azonban maszturbálok . És rá jöttem nem csak a lányok jönnek be. Persze pàr kapcsolatot lánnyal létesítenékes a lányokat jobban szeretem de titokba fiúkkal is szexelnek. Tényleg démonizált vagyok mert vágyom fiúkra is? Pokolba jutok majd? Annyira félek

okt. 25. 03:55
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
44%
Mindenesetre ez pozitív, hogy már akkor is ilyen sok meleg volt, hogy ezt külön le kellett irni:D
okt. 25. 09:15
 12/45 anonim ***** válasza:
35%
Minden vallásban tiltott a homoszexuális aktus csak szolok
okt. 25. 09:16
 13/45 anonim ***** válasza:
23%

Kedves Kérdező

Sokszor gondolkodok azon, hogy amikor ilyen kérdést feltesznek, miért nem Istent kérdezik meg erről?

Elsőkézből megkapod rá a választ. Vagy téged az érdekel, hogy az emberek mit gondolnak?

Isten szándékával ellenkezik a saját nemhez való vonzódás.

Valaki előttem leírta, hogy mi a véleménye Istennek, és azt is mi a következménye.

Neked ez nem elég, inkább emberektől vársz olyan megerősítést, hogy azt mondják amit hallani akarsz.

Isten hangját pedig elnyomod.

Azonban megnyugtatlak, hogy a pokol abban formában nem létezik, ahogy azt a hitehagyott vallások tanítják. A bűnért a törvény szerint halállal fizetünk. További büntetés nincs, hiszen egy halottnak nincsenek érzései, megszünt létezni.

Akik azt gondolják, hogy az embernek a halálon kívül más büntetése is van, azok tévednek, és bemocskolják Isten Szentségét, irgalmát, és a szeretetének magasfokú kifejeződését.

Ő még a gonosz halálában sem leli örömét, nem hogy további szadizásokat alkalmazzon.

A maszturbáció, nem tartozik a súlyos bűnök közé, viszont torz képet alakíthat ki a szexualitásról, amit egy férfi és egy nő közötti szeretet kifejeződése, kizárólag házasságban.

Illetve mohóvá teheti, ami a test cselekedetihez tartozik.

Ennek fényében javaslom, hogy mindig Istent kérdezzd meg mit szabad mit nem.

okt. 25. 09:31
 14/45 anonim ***** válasza:
58%

#12:

1. Nem igaz

2. A kérdésben nincs szó aktusról

okt. 25. 10:09
 15/45 anonim ***** válasza:
Oké, de anno amikor írták a bibliát, gondolom még nem voltak buz*k. Ez kb olyan hogy felebarátod házastársát ne kívánd, holott nem egy két házas csajt dugtam meg. Kár erre ráparázni, főleg nem 20 évesen.
okt. 25. 13:41
 16/45 anonim ***** válasza:
27%

#17 Indulatokkal teli a hozzászólásod, de tetszik! :) Minden szavával egyetértek.

Az jutott még eszembe, amikor a heteró-fehér-(opcionálisan keresztény)-férfiak azon sopánkodnak, hogy "Heteró, fehér, (keresztény) férfiként már lassan én érzem magam elnyomva!" - és nem veszik észre, hogy ezzel tulajdonképpen azt közlik, hogy az elnyomás csak addig van rendben, amíg rajtuk kívül mindenki más van elnyomva. De amint ők kezdenek nem a világ atyaúristenjei lenni - még bőven nagyon messze a valódi elnyomástól! -, már megy az ajvékolás részükről! 😃

okt. 25. 13:49
 17/45 anonim ***** válasza:
Pokolra csak a papok fognak jutni.
okt. 25. 15:13
 18/45 anonim ***** válasza:
26%

17

Kedves Komentelő, 13-as válaszoló vagyok.

Szeretnélek megnyugtatni, hogy nem vagyok szélső jobboldali paraszt. Nem szép dolog általánosítani.

Nem ájvékolok, felőlem úgy éli az életét, ahogy személyesen eldöntötte, mi jó neki. Isten szabadakaratot adott mindenkinek, persze az felelősséggel jár.

Annyit szeretnék még neked elmondani, hogy egyetlen politikai pártnak sem vagyok a támogatója, teljesen semleges vagyok ezen a téren, és nem tartozom a történelmi egyházak egyikéhez sem.

Mindössze a kérdező kérdésére igyekeztem válaszolni, Isten szemszögéből.

Remélem, hogy nem haragszol ezért.

Tisztelettel megköszönöm a figyelmedet.

okt. 25. 15:19
 19/45 anonim ***** válasza:

Nem vagy démonizált, hanem biszex vagy. A maszturbáció helyett pedig próbálj mást csinálni, amivel kicsit kifárasztod magad, ha le akarsz róla szokni.

De a vágyakért senki se jut pokolra, sokkal fontosabb, hogy mit cselekszel. Adsz enni az éhezőknek, inni a szomjazóknak, ruhát a ruhátlanoknak, vígasztalod a szomorúakat, meglátogatod a betegeket? Ha ezekből mindet elmulasztod, akkor elkárhozol. Ha ezeket megcselekszed, akkor üdvözülsz.

okt. 25. 15:36
 20/45 anonim ***** válasza:
23%

22

Ez dicséretes dolog, azonban Isten szava nem erre tereli a hangsúlyt, bár ez is fontos része a keresztény életnek.

A keresztény életet élőknek ezeken kívül vannak fontosabb feladatuk, amiket előnybe kell részesíteni.

okt. 25. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!