Szerintetek pokolra jutok? Mit tegyek félek!
20/F
Hiszek az Istenben, és fiában Jézus Krisztusban. Meg vagyok kereszteket sőt első áldoztam is..
Nem bántok másokat, kedves segítőkész vagyok az emberekkel. Azonban maszturbálok . És rá jöttem nem csak a lányok jönnek be. Persze pàr kapcsolatot lánnyal létesítenékes a lányokat jobban szeretem de titokba fiúkkal is szexelnek. Tényleg démonizált vagyok mert vágyom fiúkra is? Pokolba jutok majd? Annyira félek
Igen, de ha imádkozol, és átadod magad az Úrnak, akkor a Mennybe kerülhetsz Jeffrey Dahmer mellé!
(szarkazmus)
Leviticus 18:22 - „Ne feküdj férfival, ahogy nővel szoktak, mert az utálatos dolog.”
Leviticus 20:13 - „Ha férfi fekszik férfival, ahogy nővel, mindkettő utálatos dolog, halállal lakoljanak; vérük rajtuk van.”
Róma 1:26-27 - „Ezért az Isten odaadta őket a gyalázatos szenvedélyeknek: még asszonyok között is felcserélték a természetes kapcsolatot a természetellenessel. Hasonlóképpen a férfiak is, elhagyva a női kapcsolatot, egymás iránt gerjedeztek, és férfival férfiakkal cselekedtek, és a maguk bűnös vágyainak megfelelően megkapták a büntetést önmagukban.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!