Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen agyi folyamatok tortènn...

Milyen agyi folyamatok tortènnek le az agyatokban ami azt eredmènyezi, hogy nem hisztek Istenben? Csak azèrt kèrdezem mert èn úgy vagyok vele de mi van akkor ha mègis van valami a halál után ezèrt nem logikus hinni a teologiának egyes rèszèben?

Figyelt kérdés
Egy tudatos èrtelmes ember legalább annyit elhisz az egèszből, hogy Jèzus meghalt èrtünk hogy megtisztitson minket ès feltámadt hogy örök èletunk legyen. Ennyi ezt a kèt dolgot mèg èn is elhiszem mert az írja a biblia aki ezt elhisz az üdvözöl. Mièrt kell ilyen makacsnak lenni hogy elutasítjátok az örök èletet. Szerintem ez nagyon nagy butaság mert nem tudhatjátok, hogy mi van a halál után. Èn is csak a bibliai feljegyzèsekből ès annak látomásaiból tudom hogy a halál egyfajta beteljesedès. Szóval èrdekwl mitől nem kell hinni ès van olyan ember aki szerint pont hogy butaság nem hinni benne. Itt van pl. Pèldául Pombe nagyon èrtelmes okos ember ès hisz abban hogy Isten az evoluvioval hozta lètre az èletet
aug. 11. 03:11
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

#40 Mojjo!

Szerintem itt senki sem lát bele a fejedbe s így nem tudhatjuk,hogy milyen számon hozzászólót szólítottál meg,valamint hogy milyen konkrét témában.

aug. 16. 02:59
 42/43 anonim ***** válasza:

Jaj, Mojjo, hagyd már abba a happogást.

Azt, hogy nincs kedvem elveszni a részletekben, nem az elotte lévo bekezdésre írtam, hanem osszességében véve a témára.

Válaszom tehát: "nem" és "nem".

aug. 16. 04:13
 43/43 Mojjo ***** válasza:
@41: Jogos, jogos, de a címzett végül értette - lsd az alattad lévő hozzászólást. A 38-asnak írtam, a 39-es hozzászólás direkt kiegészítéseként.
aug. 17. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!