A Szentírás tanúsága szerint Jézus bűntelen volt.
22. Senki nem mondta, hogy a homokos vágyakat Isten tette az emberekbe. Tudod, van ördög, aki jót szórakozik az embereken, és amit tesz az emberekkel, azt próbálja mind Istenre fogni, hogy Ő a rossz, és téged is sikerült elhitetnie. Ne add már meg neki ezt az örömöt!
Minden embernek vannak bűnös vágyai, kinek ilyen, kinek olyan. A kérdés, mit kezdünk ezekkel a vágyakkal. Nem a vágyaknak kell élni, hanem Istent kell szolgálni, és majd Ő megadja az Ő akarata szerint, amire vágyunk.
Nagy hiba, hogy a linkben Ferenc pápa is bibliaellenes dolgokat mond, biztos nem ismeri a Szentírást. Hülyeségeket beszél, ahelyett, hogy az evangéliumot hirdetné, amely minden ember számára szabadság, öröm, a melegek és a nem melegek számára is! Nem elkenni kéne a bűnöket, hanem ott a megoldás a Bibliában a bűnökre, azt kellene hirdetni!
38. Ez esetben nem értem, mit keresel kereszténységről szóló témákban itt. Ennyivel én meg elmehetek az agysebészeről szóló fórumokba, csak minek, ha nem az én témám? nem tartalak gonosznak, csak szűk látókörűnek: nem látsz túl azon, amit magad körül érzékelsz.
39. Dede, nagyon is ad válaszokat a Biblia a mai problémákra. eleve a megváltás is nagyon sok mindenre választ, megoldást nyújt. ha te nem élsz vele, az a te döntésed. Nagyon sok embernek nyújtott mág megoldást a Biblia a problémáira, tehát ez is cáfolja, amit állítasz. meg hát kérdezem, mennyire ismered te a Bibliát? Elolvastad? Persze ha eleve elzárkózol tőle és nem hagyod magad "manipulálni", akkor nem tudom, mit várnál tőle. Legfeljebb más megtalálják így a megoldást maguknak, te nem, ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!