Miért nem ismerik fel az emberek az egyezést a korai keresztények és a Jehova Tanúi között?
Mindenki úgy tekint és mutogat rájuk, mint valami elzüllött szektásokra, holott ők azok, akik a legtisztább hittel élik mindennapjaikat. Nem is tudják az emberek milyen megfeszített akaraterőre van szükség az elcsábulások korában, hogy megfeleljenek Jehova akaratának.
Az orosz fogságba senyvedő emberek az igaz hitükről tesznek tanúbizonyságot nap mint nap, mártírrá váltak, mint a kereszténység elterjedése előtti időkben Péter apostol, vagy Antiochia városában megannyi keresztény, akiket a katolikusok most szentként tisztelnek, de akkoriban a többség, akik nem osztották a nézeteiket bolondnak, őrültnek és szektásnak nevezték.
Nem ismerős a hasonlóság?
Ugyanez történik manapság is.
El kéne gondolkozni emberek, nem e a Jehova Tanúi az e, amit kerestek. Mert az összes többi vallás a széles utat mutatja nektek, a bűn kapui kitárulnak és a hamis tanítások laudanuma által elbódított elmék csoportosan masíroznak át rajta és gúnyolódnak a tiszta szívűeken, akik a keskeny utat választották.
Könnyű a megtéréssel dobálózni, miközben a szívek haraggal és közönnyel teltek. Elutasítani azt, amit ezek a rémítően kedves emberek akarnak adni: Istent.
"El kéne gondolkozni emberek, nem e a Jehova Tanúi az e, amit kerestek. Mert az összes többi vallás a széles utat mutatja nektek, a bűn kapui kitárulnak és a hamis tanítások laudanuma által elbódított elmék csoportosan masíroznak át rajta és gúnyolódnak a tiszta szívűeken, akik a keskeny utat választották.
Könnyű a megtéréssel dobálózni, miközben a szívek haraggal és közönnyel teltek. Elutasítani azt, amit ezek a rémítően kedves emberek akarnak adni: Istent."
Ugyanis én Ex tanu vagyok! Ismerem a tanításokat hosszú évekig tanu voltam! Szóval van viszonyítási alapom! De ugye neked nincs! ezért ajánlom figyelmedbe a linkelt videót
Nézzétek meg veszteni nem vesztek vele Jehova isten nem büntet meg érte és a véneitek se látják, titokban nyugodtan megnézhetitek a videót veszteni nem vesztetek max nem hiszitek el is kész egy próbát megér!
Kíváncsi lennék hogy a videó megnézése után ugyanez lenne a véleményed!
102
Igazi sátáni érvelés az utolsó előtti bekezdésed. Nem csoda hogy lázadó lettél, ezzel a szellemiséggel nem is lehet messze jutni!
Természetesen én magam részéről nem szerzem meg neked ezt az örömöt.
Ahogyan mondtam, szemétdombról nem eszem. De senkinek sem tiltom meg, legfeljebb úgy jár mint te. Elrontja a gyomrát! 😀
A szekta tagoknak tiltva van, hogy ezeket olvassák, nézzék, ezért nem is fogják addig, amíg ki nem jönnek onnan. Lásd előbbi hozzászólót.
Én nem vagyok Tanú, meg is nyitottam, de láttam hogy miről szól. Nincs szerencséje a figurának, láttam már ilyent. Nem az első és amíg ez a sátáni sötét világ tart és lesz internet, biztosan nem is az utolsó.
Ez a kiközösített emberke azt hiszi, hogy az ilyen szemét "tényfeltárónak" beállított film csodatévő hatással van a bevállalósabb Tanúkra, mert hogy ők odabent a szervezetben teljesen "agymosottak", valóságos "zombik", akik önállóan egy lépésre sem képesek. 😀
Az ilyen ármánykodó ember mindig meglepődik, amikor a tiszta szívű ember, akkor ő gyengének és manipulálhatónak tart, átlát rajta és nem tudja befolyásolni.
Jellemző már az is, hogy amikor belinkeltem sok gyakorló orvos videóját a vértrafóról, egyből ideböfögött egy ilyen manipulatív filmet, anélkül hogy érdemben válaszolt volna az orvosokra.
Én saját kézből tudom hogy milyen előnyei és lehetőségei vannak annak, aki elutasítja a vért. Én személyesen beszéltem olyan főorvossal, aki évtizedek óta gyakorolja ezt és elmondta ugyanazt, amit már nagyjából addig is tudtam, csak részletesebben. Pedig Ő sem Tanú!
'Én saját kézből tudom hogy milyen előnyei és lehetőségei vannak annak, aki elutasítja a vért. Én személyesen beszéltem olyan főorvossal, aki évtizedek óta gyakorolja ezt és elmondta ugyanazt, amit már nagyjából addig is tudtam, csak részletesebben. Pedig Ő sem Tanú!'
Mintha süketel beszélgetnénk vagy vakkal! én ezt elhiszem neked biztos van olyan gyógyszer vagy pótló 2000 huszon négyet írunk fejlett az orvostudomány! De! Amit már a szátokba rágom már tizen valahányszor leírtam azt, hogy gyakorolni nem lehet egy éles balesetnél !
Mert be kell adni a vérplazmát abba percbe nincs mese ezt értsétek már meg! És ott most nem gondolnak arra az orvosok mikor egy sérültnek vért kell adni, nem arra gondolnak hogy fertőzése lesz vagy valami hanem hogy megmentsék stabilizálják az életét még ha fertőzésbe is kerül De túlélheti! elérheti a kórházat a szerencsétlen! Hogy nem lehet ezt felfogni hogy miről beszélek?
106
Ezzel is rágalmazól, vagyis hazugság amit írsz!
A linkelt orvos világosan elmondta, hogy olyan nincs, hogy a transzfúzió elutasítása miatt hal meg a beteg! És a valódi okokat is felsorolta.
Tehát ez egy ordas nagy hazugság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!