Szerintetek Jézus Isten?
A középkorban-ezzel a dumával-első osztályú inkvizítor lehettél volna.
Ma már szánalmas.Nőj fel.
161
Számold össze a Bibliában hány ember halálá okozta Isten és hányat a Sátán! Meg fogsz lepődni!
Amúgy a sugalmazó istensége erőssen kétséges! Egyedül ő állítja magáról, hogy Isten. Na és persze a Tóth Ottó, de ő nem biztos. Kettejük közül 50-50% az esély!
161-es
"Isten szabad akaratot adott az embernek, hogy válasszon jó és rossz között. Isten nem tette kötelezővé a jót, azt akarta, hogy válasszunk. Az ember a rosszat, a sátánt választotta."
Erre nem emlékszem a bibliából.
Arra emlékszem, hogy az ember nem is tudta, hogy van választási lehetősége. Nem tudta, hogy van jó és van rossz. És amikor megtudta, azzal szakadt ki Isten kertjéből.
Az akkor nem választott, mert nem is tudott róla.
A szabad akarat tudás és megértés (az Isteni rend tudása és megélése) nélkül nem tudunk visszatalálni éden kertjébe.
A Krisztusnak való feltétlen odaadás a megértés egyik útja
Teremtmény, ember nem képes erre:
János 11:25
Jézus akkor ezt mondta: „Én vagyok a Feltámadás és az Élet. Aki hisz bennem, akkor is élni fog, ha már meghalt.
János 12:46
Én vagyok a világosság, és azért jöttem erre a világra, hogy aki hisz bennem, ne maradjon a sötétségben
János 6:35
Jézus ezt felelte: „Én vagyok az a kenyér! Én adok életet! Aki hozzám jön, nem fog éhezni soha! Aki hisz bennem, nem szomjazik soha többé!
Miért kell elosztani a 11-et 25-el?és a 12:46 mire jó?
És a fél hét múlt 5 perccel?
165
A teremtés könyve nem sugalmazott, szájhagyomány útján maradt fenn! Annak igazságtartama vajnyi kevés!
A tudomány bizonyította, hogy az ember legalább 200ezer éves, (de inkább több) múltra tekinthet vissza, ellenben a Bibliai 6000 év, ami Mezopotámiát írja le!
Ennyire vak hívő te sem lehetsz, kedves kérdező!
"Minden ember halálát a bűn okozza"
A tüdőrákkal született gyermekek, az éhhalált halt csecsemők, a Usa által véletlen lebobmázott esküvői csoport és a kisiskolások. Az özönvízben meghalt emberek, csecsemők, állatok, Istenáltal kivételezett Ábel, akit féltékenységből ölt meg Káin mind-mind egyetlen gyilkoshoz köthető:
A magát Istennek hazudó yhvh és annak fia, aki az emberiség harmadának kiírtására készül!
A bűn relatív, egy Isten mondhatja, szerinte mi bűn és mi nem, yhvh-ról ordít, hogy egy megalomán féltékeny, bosszúálló szörnyeteg! Köze sincs a teremtő Istenhez, aki alkot és teremt!!! Yhvh gyilkol és pusztít, tehát Isten ellenfele, ő az antikrisztus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!