Szerintetek Jézus Isten?
118
Ennyire már nem lehetsz értelen!
Minden általa lett. Igen mert őt használta isten a teremtéshez. De ő volt az elsőszülött a teremtésben és utána köcetkezett az anyagi világ. Teremtmény,mint minden aminek kezdete van. Ne legyél már ennyire sötét!
124
Kevered a szezont a fazonnal!
Istennek nincs kezdete, Jézusnak van. Ne írd át a Bibliát!!!
Ahogy írtad mindenkinek saját ideje van, Istennek is van. Jézusé a teremtés kezdete, ő benne az elsőszülött, majd általa lett ez a világ (őt a teremtéshez alkotta Isten), amiben a tér és az ember által mérhető idő is létezik! Jézus egy teremtmény.
S meg fogsz lepődni! A Biblia 6000 évnyi emberi múltat mesél el, de hidd el nekem sokkal régebbi az emberi történelem😱
Jn 10,30. Én és az Atya egy vagyunk.
Jn 14,9. Monda néki Jézus: Annyi idő óta veletek vagyok, és még sem ismertél meg engem, Filep? a ki engem látott, látta az Atyát; mimódon mondod azért te: Mutasd meg nékünk az Atyát?
Jn 14,23. Felele Jézus és monda néki: Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet: és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk, és annál lakozunk.
Ószövetség (Úr Isten)
Ésa. 41;4. ...: én, az Úr, az első és utolsókkal is az vagyok én!
Ésa. 44;6. Így szól az Úr, Izraelnek királya és megváltója, a seregeknek Ura: Én vagyok az első, én az utolsó, és rajtam kívül nincsen Isten.
Ésa. 48;12. Hallgass rám Jákob és Izrael, én elhívottam, én vagyok az első és én az utolsó.
Újszövetség (Úr Jézus)
Jel. 1;8. Én vagyok az Alfa és az Omega, kezdet és vég, ezt mondja az Úr, aki van és aki vala és aki eljövendő, a Mindenható.
Jel. 21;6. És monda nékem: Meglett. Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég. Én a szomjazónak adok az élet vizének forrásából ingyen.
Jel. 22;13. Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég, az első és utolsó.
Most már világosan látnunk kell azt, hogy két különböző illető (Isten és Jézus) nem állíthatja magáról ugyanazt, ha csak nem mind kettőjük egy és ugyanaz a személy. Jézus és Isten egysége nem csak tettekben, nézetekben és akaratban mutatkozik meg, hanem lényegükben is.
126
Ezt csak belemagyarázod!
Az idézetekből látszik, hogy az Úr, aki Isten, ő az öröktől való. És Jézus aki az első teremtmény, aki a teremtés kezdete és eszköze annak!
Ha, mint Isten fiának akarod egy és ugyanannak bemagyarázni, akkor ez az összes teremtményre igaz kell, hogy legyen! Hisz minden teremtmény Isten öröktől létező elméjében keletkezett!
Az Isten egy és oszthatatlan!
Csupán Sátán szeretné feldarabolni az oszthatatlant!
Atya és én egyek vagyunk, ahogy egyek vagyunk mind a teremtésben, hisz mindent és mindenkit az Úr teremtett!
"Atya és én" Még Hétus is külön veszi őket mert az Atya felemelte magához! Miért emelte fel??? Mert alacsonyabb rangban volt! Tehát nem Isten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!