Szerintetek Jézus Isten?
Hát a démonok nem adnak békességet, szeretet, örömet...
Én nagyon szeretek szeretni, Isten országában ez parancs.
Amúgy a boldogságot kerestem előtte és amikor megszólított Jézus tudtam, hogy Őt kerestem.
191
"Hát a démonok nem adnak békességet, szeretet, örömet..."
Én nem ismerem ilyen jól a démonokat, de szerintem mesteriek a megtévesztéseben.
S mivel angyalokról van szó, Isten korábbi teremtményeiről, így nem gondolnám, hogy kisebb tudással rendelkeznének, mint pl. egy ember.
Egy szóval, nem győzödtél meg róla, hogy ki hívott táncra! Neked mindegy ki az, Jézusnak fogod hívni és követed?
Nagyszerű, ez az igazi vak hit!
Nem vak hit. Csak szerinted.
Megtisztította a szívemet, amikor megszólított.
Boldogok a tiszta szívűek, mert ők meglátják Isten.
193
Nekem mindegy, hogy ki tisztított téged meg! A sátán is rávette Évát a jó és rossz tudására, ami istenivé tette!
Ő sem tudta, hogy ki valójában a kígyó, akár isten is lehetett volna!
A lényeg, hogy fogalmad sincs ki volt, de te Jézusnak nevezed! Ezért vak hit!
Lehet a szomszédból sugdolózott a ferike, te meg őt követed!
Vagy csak simán agyi problémák miatt hallasz hangokat! S ha valóban egy magasabb entitás szólított volna meg, akkor meg ki tudja melyik a sok százmillióból, s jó, vagy rossz szándékkal?
Hittler is jót akart a népnek, s mi lett belőle!!!
A zsidók is követték a hangokat, aztán népírtást követtek! Vigyázz, ha ilyent kér megint, manapság bűntetik!
195
Célom az élhető és boldog élet biztosítása a mostani és elkövetkező generációk számára. S neked?
196
Azokat a helyzeteket keresem, ahol segíthetek másoknak.
199
Ez csak feltételezés, semmi bizonyítéka Jézus Istenségére, sőt az atyjáéra sem. A könyv amire hivatkozol, pedig nem eredeti, hamis átírt másolat másolata! De ha létezne az eredeti, még az is csak egy magát Istennek kiadó yhvh nevű entitás ellenőrizetlen állítását tartalmazná, ami vak hit a semmiben. Ennyi erővel jóska is lehet isten, amikor részegen annak érzi magát és így nyilatkozik!
Ha igazad lenne és isten leszületett volna, akkor miért beszélgetett volna atyjával, miért kért tőle tanácsokat? Miért volt olyan gagyi istenke, aki pár ember megmentésével gyűjtött like-okat? Egy Isten világot teremt, nem vacakol gagyi megjátszott csodácskákkal, ez inkább a sátánra igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!