Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Segítség! Hogyan tudnám...

Segítség! Hogyan tudnám “kiszabadítani” a barátnőmet a Jehova tanúi szektából? A többi lent..

Figyelt kérdés
Pontosítok. Már nem volt tanú, amikor összejöttünk sem, de viszont nagyon szeretne visszatérni közéjük, mivel a családja és “barátjai” nagy része is az és mióta együtt vagyunk nem beszélhet velük. Ez neki természetesen nagyon fáj és én is sajnálom emiatt. Lehet önző vagyok, de én nem szeretném, ha egy ilyen agymosott banda közé tartozna.. tudom, h kb lehetetlen, de legszívesebben az anyósomékat is észhez teríteném.

febr. 4. 10:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

Esetleg ismerted te is?

ápr. 2. 17:42
 62/64 anonim ***** válasza:
Na kiszabadult??
ápr. 2. 21:01
 63/64 A kérdező kommentje:

62

Nem sajnos, süket fülekre találok nála, amikor próbálnám ész érvekkel felnyitni a szemét

ápr. 2. 23:05
 64/64 IstenGyermeke1 ***** válasza:
60%

Mint írtam a 10-es válaszomban, egyedül a szeretet, a türelem, a hit, a remény és az imádság tud csak segíteni.

Nyomulni nem szabad, nyíltan JW-ellenességnek még a látszatát is kerülni kell.

Ahogy az Úr imádságába is mondjuk, legyen meg az Ő szent akarata.

Áldjon és őrizzen meg benneteket az Isten, s adjon nektek békességet!

ápr. 3. 08:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!