Ha más emberek nem szeretnek engem, vagy le se ejtenek, én meg már nagyon belefáradtam, hogy adjak, vagy bízzak, akkor hogy lehet ebből kimászni?
Figyelt kérdés
2023. nov. 18. 00:18
41/45 anonim válasza:
40# A 10# ajánlott Eric Gilmour -t meghallgattad?
42/45 A kérdező kommentje:
#41 Végighallgattam, még aznap. Érdekes volt.
Nem biztos, hogy én képes vagyok kicsukni minden világi gondot. (Ha azt mondják: ne gondolj jegesmedvére, akkor mire gondolok? Természetesen a jegesmedvére. Vagy valami mást keresek.)
Lehet, hogy ez lelki alkat kérdése is?
2023. nov. 27. 18:56
43/45 anonim válasza:
42# Isten tudja...talán az, hogy mennyire ragadott meg Krisztus szeretete. Engem egy veremből, lelkileg sötét helyről hozott ki. Nagy volt a különbség. Ha problémám van, akkor Hozzá közelebb húzódom. A közelsége, olyan mintha megérinteném a ruhája szegélyét és erő, békesség árad rám.... helyre állok.
Esetleg hallgasd meg a többi Eric Gilmour - s videót, ahogy az Úr vezet.
Amúgy a hálaadás is feljebb emel.... teljes szívből.
44/45 A kérdező kommentje:
#43 Látszott, ahogy ajánlottad a videót, hogy ezt nagyon megtaláltad, ez örvendetes. A hétvégén a hálaadás ízére egy kicsit ráéreztem.
2023. nov. 27. 21:48
45/45 anonim válasza:
Igen, egy kicsit olyan, mint a főzés. Tudni kell a jó receptet. Azt, ami bevált azt alkalmazni. Hála és az áldás fontos.... a mi javunkra is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!