Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha más emberek nem szeretnek...

Ha más emberek nem szeretnek engem, vagy le se ejtenek, én meg már nagyon belefáradtam, hogy adjak, vagy bízzak, akkor hogy lehet ebből kimászni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 18. 00:18
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
40# A 10# ajánlott Eric Gilmour -t meghallgattad?
2023. nov. 27. 16:30
 42/45 A kérdező kommentje:

#41 Végighallgattam, még aznap. Érdekes volt.

Nem biztos, hogy én képes vagyok kicsukni minden világi gondot. (Ha azt mondják: ne gondolj jegesmedvére, akkor mire gondolok? Természetesen a jegesmedvére. Vagy valami mást keresek.)

Lehet, hogy ez lelki alkat kérdése is?

2023. nov. 27. 18:56
 43/45 anonim ***** válasza:

42# Isten tudja...talán az, hogy mennyire ragadott meg Krisztus szeretete. Engem egy veremből, lelkileg sötét helyről hozott ki. Nagy volt a különbség. Ha problémám van, akkor Hozzá közelebb húzódom. A közelsége, olyan mintha megérinteném a ruhája szegélyét és erő, békesség árad rám.... helyre állok.

Esetleg hallgasd meg a többi Eric Gilmour - s videót, ahogy az Úr vezet.

Amúgy a hálaadás is feljebb emel.... teljes szívből.

2023. nov. 27. 19:47
 44/45 A kérdező kommentje:
#43 Látszott, ahogy ajánlottad a videót, hogy ezt nagyon megtaláltad, ez örvendetes. A hétvégén a hálaadás ízére egy kicsit ráéreztem.
2023. nov. 27. 21:48
 45/45 anonim ***** válasza:
Igen, egy kicsit olyan, mint a főzés. Tudni kell a jó receptet. Azt, ami bevált azt alkalmazni. Hála és az áldás fontos.... a mi javunkra is van.
2023. nov. 27. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!