Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szomszédaink zajonganak,...

A szomszédaink zajonganak, már belefáradtam, ötlet?

Figyelt kérdés

Van pár szomszédunk aki, napi szinten éjjel, nappal szó szerint zajong, most perpillanat (01:18) valamit kopácsolnak, dübögnek, fúrnak. Viszont nem lehet tudni, hogy a hang honnan jön.

Sosem birtam felfogni, hogy miért kell mindig valamelyik **** szomszédnak zajongania, ez létszükség náluk?!

Mit lehet ilyenkor tenni, ha az ember nem tudja, hogy melyik drága kedves szomszéd nem bir magával, és már belefáradt a szólogatásokba...

Fölöttünk levőknél összesen 4szer voltam, az alattunk lakóknál 5ször (fúrtak faragtak amig birták, egész nap!)

A halálba kivánnám az összeset, hogy miért nekem kell alkalmazkodni aki ebben az esetben a sértett fél.

2011. nov. 28. 01:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Éjszakára használj füldugót :)
2011. nov. 28. 01:55
 2/9 anonim ***** válasza:

A társasház szépségei. 20 évig éltem panelban, de olyan jól hozzászoktam minden zajához, h néha már meg sem hallottam (igaz, ők nem fúrtak, csak üvöltöttek), ezért fura, mikor pl a barátom (aki csak néhány éve lakik társasházban) állandóan ki van akadva, h hallja a szomszédokat.

Szóval a megoldás: füldugó. Gyógyszertárban lehet kapni, de ne a 100 ftos szivacsosat válaszd, hanem a drágább (1000- 2000 ft körüli) viaszosat.

Sajna nagyon nem tudsz mit tenni a szomszédokkal, és ha nem akarsz állandóan ideges lenni, akkor marad ez.

2011. nov. 28. 03:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

En voltam mar ugyanilyen szituban. Se szep szo, sem pedig orditozas nem hasznalt. Amikor mar egyszer nagyon elegem lett, (ejszakai kalapalas, furas) megfogtam a gazpisztolyomat, betoltottem egy vaktoltenyt, kimentem es BANG!

Lass csodat... Csond lett azonnal. XD

2011. nov. 28. 04:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Zajongj te is. Vagy hívd ki a rendőröket.
2011. nov. 28. 07:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Minden társasháznak van alapszabálya,házirendje és a legtöbb előírja (a miénk is), hogy a lakók nem zavarhatják indokolatlanul zajongással a többi lakót.

2. Ugyancsak a szabálysértési rendelet v törvény (most per pillanat nem tudom melyik) is tartalmaz egy csendháborítás nevű szabálysértést,ami időtől függetlenül tiltja a mások indokolatlan zavarását.

Először is beszélj velük és kicsit paráztasd be őket, hogy ennek nagyon,nagyon komoly jogi következményei lehetnek(egyébként nem), ha folytatják-nem kell igazad mondani ha nem értenek hozzá és jól előadod meg fognak ilyedni a következményektől,nekem többször is bevált ez különböző helyzetekben.

Ha nem hagyják abba,zavard te is őket és ha ezután sem nyugszanak meg,akkor hívj rendőrt,max pénzbírsággal büntethetik őket.

2011. nov. 28. 08:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is éjjel zajongtak, nappal pihentek.

Én a következőt csináltam: 25-ös téglafal volt köztünk.

Bevéstem 20 cm mélyre és beleállítottam nappalra egy hangszórót.

Napközben azzal "küldtem" őket.

Aztán elköltöztek. (biztos nem ez miatt:-)

2011. nov. 28. 08:34
 7/9 A kérdező kommentje:

08:34: Te nem biztad a véletlenre, azigen! :D

Köszönöm szépen a válaszokat, jó ötletek vannak benne ;)

2011. nov. 28. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Légy jazzdobos és gyakorolj sokat!
2011. nov. 28. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is bejött, hogy amikor aludtak (kora délelőtt) madzagon "leküldtem" hozzájuk a rádiót üvöltve (alattunk laktak). Nem jöttek fel, pedig látták a rádiót, de néhány nap után éjszakára abbahagyták.

Társasházi házirend, megfelelő paragrafusokkal a közös képviselőhöz, intézkedjen.

Egyébként nem véletlen a közmondás: rossz szomszédság török átok.

2011. nov. 28. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!