Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha más emberek nem szeretnek...

Ha más emberek nem szeretnek engem, vagy le se ejtenek, én meg már nagyon belefáradtam, hogy adjak, vagy bízzak, akkor hogy lehet ebből kimászni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 18. 00:18
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
77%
Jó kérdés...
2023. nov. 18. 00:28
 2/45 anonim ***** válasza:
85%

Ismerd meg Jézust. És terjeszd. Mert Ő ezt mondja Máté szerint:

"Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy szelíd vagyok, és alázatos szívű, és megnyugvást találtok lelketeknek. Mert az én igám boldogító, és az én terhem könnyű.”"

(Máté 11:28:30)

Valahogy így, ahogy én is csinálom. Keresek egy kérdést, és beküldök egy igét válaszként. Beszélek róla, keresem az igéket és közben egyre jobban megismerem Jézust. Nagyon nagy figura. És él. Szentlélek formában itt, most is jelen van. Köztünk van.

Nekem ez vált be. Hála Istennek, hogy működik.

2023. nov. 18. 01:03
 3/45 A kérdező kommentje:

A terjesztés is adás. Egyébként sem lennék hiteles.

Ez meg itt teljesen személytelen, egy digitális kijelzőt bámulni.

2023. nov. 18. 01:13
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, hogy mindenki szeressen.
2023. nov. 18. 05:42
 5/45 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem tudom, miért vallás kategória.

A leírás alapján az a problémád, hogy nincs semmi önbecsülésed és ezért szükséged van a folyamatos (pozitív) visszajelzésre másoktól.

Menj el terápiára, ahol megtanulsz nem másoktól függeni, és akkor nem lesz fárasztó az adás és a bízás.

2023. nov. 18. 06:39
 6/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy hiszel-e valamiben vagy vagy-e valamelyik vallás tagja. Viszont a kereszténység sokat tud segíteni. Saját tapasztalat. Amikor úgy éreztem hogy nem kellek senkinek és nem szeret senki, Istenhez menekültem és Ő segített. Hiszen Ő végtelenül szeret .

Ajánlani tudom a közösségeket vagy csinálj olyan dolgot amit nagyon szeretsz és ami megnyugtat. Megint saját példa. Én szoktam festeni. És én nagyon szeretek Istent dicsőítő zene hallgatás közben festeni. Azért írom ezeket a példákat, hátha segíthetnek másoknak is.

Ha meg nem vagy vallásos, és komolyabb a baj, keress fel szakembert.

2023. nov. 18. 08:22
 7/45 anonim ***** válasza:
100%

A vallás az tényleg jo dolog, hinni Istenben, de a gyulkezet nem mindegy melyiket választod, mert néha ott is sok a képmutató ember!

Nekem is hasonló a problémám,néha annyira magányosnak ,üresnek érzem magam, úgy érzem senki nem szeret, elkezdtem olvasni pozitív témájú könyveket ,tehát lefoglalom magam... Lehet ez jó dolog,hogy eltereli a gondolatokat! Meg szeretnék majd pszichológushoz járni ,csak az sok pénz , sajnos!!

2023. nov. 18. 10:46
 8/45 A kérdező kommentje:

#4 Nem is. Csak néhányan.

#5 Mert Jézus-i megoldást keresek. Szeretetre kinek nincs szüksége?

Unalmas ez a terápiaajánlgatás.

#6 Bizonyos szinten keresztény vagyok, vagyis annak kellene lennem. Hogy kell elképzelni az Istenhez menekülést? Tartósan hogy hoz ez változást? Már nem fog kelleni más ember, megleszek a saját szigetemen?

Közösségek, hát...megjártam néhányat.

Nem szakemberre van szükségem, hanem szeretetre, mint mindenkinek.

#7 Ez őszinte volt, én is így tapasztaltam a közösségekkel. Én is el tudom foglalni magam, de mégsem pótolja a szeretetet. Egy szolgáltatásnál, pénzért nem keresnék szeretetet, azt nem lehet megvenni.

2023. nov. 18. 11:41
 9/45 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, igen néha én sem értem,hogyha valaki vallásos lesz akkor nem lesz többé magányos? Nem érez majd szeretet hiányt? Nem tudom, ezt nem szoktam én sem érteni!

Csak tudod az a baj, a mai világgal,hogy elmúlt a szeretet,mindneki a maga világába van és senkit nem érdekel senki, de még nagyon családon belül sem!

2023. nov. 18. 12:03
 10/45 anonim ***** válasza:
100%

Szia ! Már írtam tanácsként, módszerként, hogy 2-3 órán keresztül énekeltem az Úrnak.

A végén úgy betöltött Isten túláradó szeretete hogy...

Hoztam kedvenceket

[link]

[link]

Ha Isten szeretete szorongat, akkor nem fog számítani mások véleménye hozzáállása...én nem is érzem. Max azt figyelem, hogy Jézus összekapcsol-e olyan vkivel, akit bátoríthatok, akinek segíthetek.

Reggel mindig az Ő jelenlétével kezdem és ebből az imádatból ki sem akarok jönni.

Hogyan tapasztaljuk meg Isten jelenlétét Eric Gilmor -tól esetleg nézd meg

[link]

Legyen áldás Számodra is.

2023. nov. 18. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!