Éreztétek már, hogy belefáradtatok az oldalba?
Igen, pont az előbb gondoltam arra, ahogy visszaolvastam egy-két ősidőbeli kérdésemet, hogy régen valahogy sokkal segítőkészebbek voltak a hozzászólók, nem kerestek mindig a kérdezőben és egymásban hibát, és nem kellett minden ötödik kérdést törölni, vagy áthelyezni a "Humor" kategóriába.
Egyszer ott is hagytam a gyakorit, el is búcsúztam egy kérdésemnél, ahova azóta is vissza-visszatérek, igaz, más felhasználóval, mert azóta direkt töröltem a régi email címem, hogy megszűnjön a fiókom.
Amikor kezdtem, akkor teljesen más élethelyzetben voltam, 2009 körül kezdtem aktívan írogatni, azt hiszem. Sajnos mostanság elég sok mindenben akadályoz, mert extra erősen kellene tepernem azért, hogy jobb legyen, és ne kelljen egyedül itthon ülnöm, de azért ha akad valami halaszthatatlan, akkor én is le tudok akadni innen.
Meg aztán rászoktam az itt dühöngésre, a hülye kérdéseknél mindig kiírom magamból a feszültséget :)
(Ez nem az, félreértés ne essék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!