Ha más emberek nem szeretnek engem, vagy le se ejtenek, én meg már nagyon belefáradtam, hogy adjak, vagy bízzak, akkor hogy lehet ebből kimászni?
18# Dehát nem tudják, mit cselekszenek...
Szeresd az Urat : az Ő jelenléte, szeretete mindent felül tud írni 😉🫶
Akik azt írták, hogy az Istenhez menekülés a megoldás, akkor ez azt jelenti, hogy egy szuper kereszténynek elég egyedül Isten, vagyis az emberek már feleslegesek is?
Akik meg azt írták, hogy az Istenhez menekülés valamilyen mértékben enyhet ad, vagy átvészelni így lehet, az meg nem a kimászás.
#21 Ez a bibliai idézet pont nincs a helyén, nem mindegy, ki mondja, és milyen szituációban. Egy empatikus hozzászólás nem az eltipróval érez együtt, nem a bántást szenvedőnek vonja kétségbe a fájdalmát, vagy a fájdalmának létjogosultságát. Elhiszem, hogy jószándékból írtad, de ez az ú.n. érzelmi érvénytelenítés nem célravezető. Ettől a megbántott kb. úgy érzi magát, mint a tisztes honi állampolgárok az előjogokat kapó és azt ki is használó migránsokkal szemben.
#22 Mert Jézus-i megoldást keresek.
#25 vagyis az emberek már feleslegesek is?
#26 Elgondolkodtál már, vajon miért "szerették" annyira az emberek Jézust, hogy kivégezték, és ebben mennyiben Jézus a felelős?
Akár gondolkodhatok is rajta, de minek. Szeretem Jézust. Teljes szívemből és teljes erőmből. Hozzá tartozom.
Ennek így kellett történie. Az egész világ egy nagy színjáték.
Azt egyszer csak Nála leszünk 🙏
Csak az nem mindegy szerintem, hogy ezt az egy életedet boldogan éled le vagy besavanyodva 🥴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!