Lehetséges, hogy Magyarország lakosságának 4,5% muzulmán lenne?
Sziasztok! Tiktokon láttam ma egy képet “save Europe” felirattal, ahol az országok muzulmán lakossága volt feltűntetve. Németország 24%, Ausztria 19%, Franciaország 18%, Svédország 30%.. biztos, nem élek ott fogalmam sincs. De nekem kicsit bűzlenek ezek a számok.. aztán Magyarország 4,5%? Amíg a környező Szlovákia, Csehország, Románia, Horvátország kb 1-2%?
Azt jelentené, hogy kicsivel kevesebb mint 450.000 muzulmán itthon? Budapest lakosságának a negyede Magyarországra elosztva? Majdem kettő Győrnyi? Lehet én nem utazom eleget Magyarországon belül, de Budapesten is csak elszórva látok 1-1 Arab kinézetű embert, őket is sokszor kocsmában/szórakozóhelyen, ami nem épp muszlim vallást enged következtetni. (Az arabok sem automatikusan muzulmánok)Tudatommal az etnikai magyarok száma meg tényleg majdnem elhanyagolható, a magyarországi muszlimok nagyrésze közelkeleti/balkáni (albán, bosnyák) /török bevándorló. Szerintetek valós adat ez a 4,5%?
Nem tudom mi a problémád azzal ha nem mondasz igazat mikor a vallásod miatt az életed van veszélyben és így megmenekülsz. Tovább szolgálhatod Istent.
"Fizikai testben nem tudták tovább szolgálni."
Sehogy nem tudták már mert meghaltak.
"Holtan pedig nem tudták tovább szolgálni Istent igaz?"
A vértanúság is szolgálat, Isten megtagadása pedig a legsúlyosabb bűn.
A legsúlyosabb bűn a bálványimádás.
És itt nem Isten megtagadásáról van szó hiszen az illető nem meggyőződésből teszi hanem életveszélyben van és továbbra is hívő marad.
A bálványimádás szerinted nem Isten megtagadása?
És ahogy mondtam a hívő itt nem meggyőződésből teszi hanem kényszerből mivel halálosan megfenyegetik. A mai jog is azt mondja hogy kényszerből tett nyilatkozat nem érvényes.
Ez a világ a sátán birodalma. Azért engedte meg Allah, hogy megtagadd a hitedet, mert neki itt van szüksége rád, hogy itt terjeszd az undorító pedofil, terrorista ideológiát. Ha meghalsz, mész a pokolba ahonnan már nem tudsz ártani senkinek.
A keresztények ezzel szemben a túlvilágon is Istent szolgálják.
"Ez a világ a sátán birodalma. Azért engedte meg Allah, hogy megtagadd a hitedet, mert neki itt van szüksége rád, hogy itt terjeszd az undorító pedofil, terrorista ideológiát. Ha meghalsz, mész a pokolba ahonnan már nem tudsz ártani senkinek."
Milyen kedves keresztény :) Le sem tagadhatod hogy a "szeretet" vallásának követője vagy. Szeretnéd hogy idézzek neked a Bibliádból néhány érdekes verset, és majd meglátjuk ki követi a Sátánt?
"A keresztények ezzel szemben a túlvilágon is Istent szolgálják."
Igazán? :) Talán jártál ott? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!