Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehetséges, hogy Magyarország...

Lehetséges, hogy Magyarország lakosságának 4,5% muzulmán lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tiktokon láttam ma egy képet “save Europe” felirattal, ahol az országok muzulmán lakossága volt feltűntetve. Németország 24%, Ausztria 19%, Franciaország 18%, Svédország 30%.. biztos, nem élek ott fogalmam sincs. De nekem kicsit bűzlenek ezek a számok.. aztán Magyarország 4,5%? Amíg a környező Szlovákia, Csehország, Románia, Horvátország kb 1-2%?

Azt jelentené, hogy kicsivel kevesebb mint 450.000 muzulmán itthon? Budapest lakosságának a negyede Magyarországra elosztva? Majdem kettő Győrnyi? Lehet én nem utazom eleget Magyarországon belül, de Budapesten is csak elszórva látok 1-1 Arab kinézetű embert, őket is sokszor kocsmában/szórakozóhelyen, ami nem épp muszlim vallást enged következtetni. (Az arabok sem automatikusan muzulmánok)Tudatommal az etnikai magyarok száma meg tényleg majdnem elhanyagolható, a magyarországi muszlimok nagyrésze közelkeleti/balkáni (albán, bosnyák) /török bevándorló. Szerintetek valós adat ez a 4,5%?

2023. okt. 27. 12:16
 61/116 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mi a problémád azzal ha nem mondasz igazat mikor a vallásod miatt az életed van veszélyben és így megmenekülsz. Tovább szolgálhatod Istent.

"Fizikai testben nem tudták tovább szolgálni."

Sehogy nem tudták már mert meghaltak.

2023. okt. 29. 13:01
 62/116 anonim ***** válasza:

"Holtan pedig nem tudták tovább szolgálni Istent igaz?"

A vértanúság is szolgálat, Isten megtagadása pedig a legsúlyosabb bűn.

2023. okt. 29. 13:48
 63/116 anonim ***** válasza:
0%

A legsúlyosabb bűn a bálványimádás.

És itt nem Isten megtagadásáról van szó hiszen az illető nem meggyőződésből teszi hanem életveszélyben van és továbbra is hívő marad.

2023. okt. 29. 13:59
 64/116 anonim ***** válasza:
Nem, a legsúlyosabb bűn Isten megatagadása. És itt pont arról van szó. Hívő pedig aligha marad, mert valójában túl nagy hite sose volt, ha megtagadja.
2023. okt. 29. 14:01
 65/116 anonim ***** válasza:
0%

A bálványimádás szerinted nem Isten megtagadása?

És ahogy mondtam a hívő itt nem meggyőződésből teszi hanem kényszerből mivel halálosan megfenyegetik. A mai jog is azt mondja hogy kényszerből tett nyilatkozat nem érvényes.

2023. okt. 29. 14:30
 66/116 anonim ***** válasza:
100%
Mitõl félsz Abdul, miért tagadnád meg a hitedet? Nem elég kecsegtetõ a mennyei bordélyház?
2023. okt. 29. 14:51
 67/116 anonim ***** válasza:
0%
Bordélyházra vágysz odaát?
2023. okt. 29. 14:56
 68/116 anonim ***** válasza:
100%

Ez a világ a sátán birodalma. Azért engedte meg Allah, hogy megtagadd a hitedet, mert neki itt van szüksége rád, hogy itt terjeszd az undorító pedofil, terrorista ideológiát. Ha meghalsz, mész a pokolba ahonnan már nem tudsz ártani senkinek.

A keresztények ezzel szemben a túlvilágon is Istent szolgálják.

2023. okt. 29. 15:05
 69/116 anonim ***** válasza:
0%

"Ez a világ a sátán birodalma. Azért engedte meg Allah, hogy megtagadd a hitedet, mert neki itt van szüksége rád, hogy itt terjeszd az undorító pedofil, terrorista ideológiát. Ha meghalsz, mész a pokolba ahonnan már nem tudsz ártani senkinek."

Milyen kedves keresztény :) Le sem tagadhatod hogy a "szeretet" vallásának követője vagy. Szeretnéd hogy idézzek neked a Bibliádból néhány érdekes verset, és majd meglátjuk ki követi a Sátánt?

"A keresztények ezzel szemben a túlvilágon is Istent szolgálják."

Igazán? :) Talán jártál ott? :)

2023. okt. 29. 15:29
 70/116 Potyondi Gergely ***** válasza:
31%
Szerintem hadjuk abba ezt a vitát.
2023. okt. 29. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!