A zsidó és muszlim Isten ugyanaz?
Figyelt kérdés
Csak a keresztényekét nem ismerik el? Viszont hogyan ismerheti el két szinte ellentétes vallás, hogy mindekettő ugyanabban az Istenben hisz?2023. máj. 22. 17:30
71/75 anonim válasza:
Csak a hozzád hasonló hazug, gyülölködök állítják ezt. Szerintef ezzel leállíthatsz? :) Hazudozással és séregetéssel? Majd akkor a következő kérdésemnél bizonyíthatod jogy képes vagy kultúrált vitára, de mindenketten tudjuk hogy képtelen vagy erre.
72/75 anonim válasza:
Leállítani? Nem körülötted forog a világ, kedves kis önimádó trollocskám. Senkit nem érdekel, mit csinálsz, mivel semmi pozitívat nem adsz senki életéhez :) Na csáó!
73/75 anonim válasza:
Akkor miért jelensz meg minden kérdésemnél? :) Te vagy a legnagyobb rajongóm :)
74/75 anonim válasza:
Elég sokan szoktak cáfolgatni, közel sem én vagyok minden kérdésednél.
Szóval újabb hazugság, csak a szokásos.
75/75 anonim válasza:
Akkor a következő kérdésemnél nem leszel ott? :) Én számítok rád :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!