Szerintetek van értelme az itt zajló hitvitáknak, ha valakinek emiatt változik a meggyőződése?
Csak nem képzeled, hogy az itt lebzselő, műveletlen, vagy félművelt alakok képesek lennének lebeszélni a hitemről?!
😁
AZ itteni kérdések-válaszok miatt garantáltan nem, de elöfordulhat, hogy valaki, aki nem teljesen valláskárosult, elkezd gondolkodni, utána nézni dolgoknak és utána rájön, hogy nem kellene mesevilágban élni.
De ha olyan, mint az 1-es válaszoló, akinek még a gondolat is elképzelhetetlen, hogy vannak, akik tudnak logikusan gondolkodni, na ök teljesen esélytelenek.
A vita érvek szembeállítása/ ütköztetése lenne, amire ezen az oldalon sajnos nemigen van példa. Legtöbben csak kinyilatkoznak, az ellentétes véleményt pedig vagy meg sem hallják, vagy szimplán hülyének nézik a másikat.
Győzködni felesleges bárkit szerintem. Ha nekem tetszik valaki nézőpontja, akkor elgondolkodom rajta, ha nem akkor meg nem.
Középen szerintem csak úgy állhat valaki, ha annyira nyitott, hogy mindkét oldalt el tudja fogadni. Igazándiból ahogy tapasztal az ember jóesetben mérlegel, analizál, és valamelyik 'oldalra' a sokból úgyis jobban fog húzni. Legalábbis szerintem.
Szerintem van értelme.
Én konzervatív vallásos voltam, de szerepe volt a Biblia iránti bizalmam és Istenben való hitem megnyílásában az itt olvasott különböző írás.
Ma már nem vallásos vagyok,hanem Krisztus követője.(Keresztény.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!