Ha egy isten hívő ember így él mint én akkor minek nevezhető amúgy ?
10 éve hiszek Istenben..ezen senki nem tud változtatni mert csodákat tett az életemben. A Bibliát is elég mélyrehatóan ismerem és szeretem is istent annak ellénre hogy én csak a közvetlen környezetemben adom ezt elő nem vagyok hittérítő de sokat segítek az embereken is . Szó szerint a szívemben van isten és nem így kéne élnem.
De viszont mindennap drogozok, csajozok, mindenbe bele keveredek, sok embert kihasználok, nagyon sok embert kifejezetten megvetek. Ítélkezek mindenki felett, hazudok (de nem csak kis dolgokban) stb stb..tehát ugyan úgy élek mint egy nem megtért ember sőt szerintem én 10-szer rosszabb vagyok.
Elképesztő bűntudatom van minden miatt amit jelenleg csinálok..és azt érzem hogy így nem kapok megváltást. Nekem ebből a világból semmi nem is fog hiányozni csak istent szeretném az életemben halálom után is.
De így hogy úgy élek mint egy bűnöző (szó szerint) úgy hogy egy normál ember is szebben él mint én nem tudom. Mindenképp egyszer ennek vége lesz mert nem bírom ezt a sok szart.
Mert amikor csinálok valamit azonnal eszembe jut mit ír a biblia vagy szó szerint Jézus rak belém egy gondolatot.
Nem is merek már imádkozni sem..álszentnek gondolom magam.
Ezek a dolgok amúgy csak néha jönnek ki belőlem..nem gondolkodok rajta mindig. De amikor jönnek szó szerint fájnak.
Istenhivo papok meg pedofilok na akkor mivan?
Terj vissza a helyes utra vagy ne legyel hivo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!