Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az alábbi Bibliai részletekből...

Az alábbi Bibliai részletekből ismételten igazolható a Szentháromság? (Kérdés a tanúknak a Szentháromság valóságának igazolására)

Figyelt kérdés

1.A Messiás látogatása Ábrahámnál és Lótnál

akik felismerik ki és kik a látogatók ezért Istennek kijáró tiszteletben részesítik őt vagyis meghajolnak előtte.

1Móz 18:2 És felemelé az ő szemeit, és látá, hogy íme három férfiú áll őelőtte. És látván, eléjük siete a sátor ajtajából, és földig meghajtá magát.

1Móz 19:1 Mikor a két angyal estére Szodomába jutott, Lót Szodoma kapujában ül vala, és amint meglátá őket Lót, felkele eléjük, és arccal a földre borult.

2. Részlet a Messiás mindentudásából, amit már egyszer igazoltam de sajnos akkor az Őrtorony elmekontrolja nem engedte számotokra felismerni ezt a tényt!!! :

1Móz 18:12 Nevete azért Sára ő magában, mondván: Vénségemre lenne-e gyönyörűségem? meg az én uram is öreg!

1Móz 18:13 És monda az Úr Ábrahámnak: Miért nevetett Sára, ezt mondván: Vajon csakugyan szülhetek-e, holott én megvénhedtem?

1Móz 18:14 Avagy az Úrnak lehetetlen-e valami? Annak idején, esztendőre ilyenkor visszatérek hozzád, és fia lesz Sárának.

1Móz 18:15 Sára pedig megtagadá, mondván: Nem nevettem én; mivelhogy fél vala. De monda az [Úr]: Nem úgy van, mert bizony nevettél.

3.A Messiás indította el a városokra az ítéletet Istentől a mennyből, akkor amikor Lótot biztonságba helyezték a Ige mindkettőt Úrnak mondja ez is igazolja a Messiás is rendelkezik isteni természettel:

1Móz 19:24 És bocsáta az Úr Szodomára és Gomorára kénköves és tüzes esőt az Úrtól az égből.

ma 04:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!