Na igen. Ezek szerint a kulturált szót sem ismeri. Meg azt képzeli hogy az ő hazugságait cáfolgatni számít muszlimellenességnek, van ám egója :D
2023. máj. 25. 17:15
62/75 anonim válasza:
"Haha és a válaszai is mindig olyan kulturáltak, amikor érvek helyett elkezdi kocsmai stílusban minősíteni vitapartnereit"
Addig amig a másik kultúrált addig én is az vagyok.
"Lehet olyankor már két feles után van."
Én muszlim vagyok így nem iszom alkoholt. Te viszont megint hazudtál, rágalmaztál, amiből kiderül hogyan néz ki egy vita veletek.
2023. máj. 25. 19:56
63/75 anonim válasza:
"Na igen. Ezek szerint a kulturált szót sem ismeri. Meg azt képzeli hogy az ő hazugságait cáfolgatni számít muszlimellenességnek, van ám egója"
Ez tény. Csak úgy tudjátok kritizálni az iszlámot ha hazudoztok, rágalmaztok. Cáfolni semmit nem tudtok.
2023. máj. 25. 19:57
64/75 anonim válasza:
"Addig amig a másik kultúrált addig én is az vagyok."
Hazugság, számtalan esetben láttam, hogy te kezdtél kocsmai stílusodban beszélni.
"Én muszlim vagyok így nem iszom alkoholt. Te viszont megint hazudtál, rágalmaztál, amiből kiderül hogyan néz ki egy vita veletek."
Értem, akkor csak alapjáraton vagy egy kulturálatlan tapló.
2023. máj. 25. 20:01
65/75 anonim válasza:
"Hazugság, számtalan esetben láttam, hogy te kezdtél kocsmai stílusodban beszélni."
Na mutass akkor egyet ebből a számtalan esetből.
"Értem, akkor csak alapjáraton vagy egy kulturálatlan tapló."
Az előbb megrágalmaztál most pedig sértegetsz. Ezzel be is bizonyítottad hogy ti vagytok képtelenek kultúrált vitára.
2023. máj. 25. 20:05
66/75 anonim válasza:
Hagyd már, direkt ezt élvezi hogy gyűlölködhet, provokálhat és mártírkodhat! Felesleges alá adni a lovat. Eleve nem is igazi muszlim, elvégre viselkedésében teljesen ellentétes mindennel, amit az iszlám tanít. Csak egy troll.
2023. máj. 25. 20:16
67/75 anonim válasza:
Megrágalmaztatok hogy részeges vagyok, aztán sértegettek, kulturálatlan taplónak neveztek, most meg egy újabb rágalom hogy nem vagyok muszlim meg hogy troll vagyok. Azt hiszem ennyiből bőven kiderül ogy ti képtelenek vagytok kultúrált vitára.
2023. máj. 25. 20:36
68/75 anonim válasza:
Nem vitáztam, és nem rágalmaztam, csak kijelentettem egy tényt. Mivel a viselkedésed gyakorlatilag szégyen az összes muszlim értékre nézve, te nyilván nem vagy muszlim.
2023. máj. 25. 20:46
69/75 anonim válasza:
De rágalmaztál. Azzal kezdted hogy én provokálok másokat, aztán meg behazudtad hogy nem vagyok muszlim. A kérdéseimet pedig folytatni fogom. Te csak megerősítettél ebben :)
2023. máj. 25. 21:36
70/75 anonim válasza:
Egyik sem rágalom, mindkettő tény amit te bizonyítasz újra és újra. De ha neked ez a jó, hogy mindenki egy hazug trollnak néz, akkor tessék, folytasd!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!