Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Én olyan boldog voltam mikor...

Én olyan boldog voltam mikor Isten felkínálta nekem a megváltást. Egyből elfogadtam és elkezdtem foglalkozni a biblia tanulmányozásával. Mi az oka annak ha valaki elutasítja a megváltást?

Figyelt kérdés

ma 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem mindenki keresztény. Hihetetlen, mi?
ma 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Az "elutasítja a megváltást" megfogalmazás félrevezető, ugyanis a legtöbb ember egyszerűen nem hiszi el, hogy létezik megváltás, vagy Isten, és ebből adódóan, hogy neki bármit is el kellene fogadnia.

Én például szinte biztos, hogy elfogadnám a megváltást, ha volna bármi okom feltételezni, hogy létezik ilyesmi. Mivel azonban semmi jelét nem látom semmilyen istennek, nincs okom foglalkozni a megváltás koncepciójával.

ma 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Mert nem hiszünk a mesékben.

Ha létezne Isten, megváltást kínálna, elfogadnám.

És te miért nem felelsz Cthulhu hívására?

ma 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Hagyjátok, ez a provokátor időnként feldob egy ilyen "kérdést".
ma 13:18
 5/6 Potyondi Gergely ***** válasza:
0%
A sátán és démonai miatt. Megpróbálnak elhitetni velük ilyen hazugságokat mint pl.: "A BIblia nem Isten Igéje." Pedig a Biblia igenis Isten Igéje.
ma 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem hiszek benne. Sem Istenben, sem a Bibliában, sem a vallásban. Nem szeretném fikciók, kitalációk, és ábrándok alapján élni az életemet.
ma 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!