A zsidó és muszlim Isten ugyanaz?
"Kérek szépen mindenkit hogy senki se nevezze a Bibliát hamisítványnak."
Ha egyszer tudományos tény hogy a Bibliát megváltoztatták akkor mit kellne mondani? :)
Biblia, Ószövetség:
Zsoltárok 62,10
Tiéd Uram a kegyelem is. Bizony, Te fizetsz meg mindenkinek az ő cselekedetei szerint!
Jeremiás 17,10
Én az Úr vagyok az aki a szívet fürkészem és a veséket vizsgálom, hogy megfizessek kinek-kinek az ő utai szerint és cselekedeteinek gyümölcse szerint.
Biblia, Újszövetség
Róma 2,6
Aki megfizet mindenkinek az ő cselekedetei szerint.
1Korintus 3,8
A plántáló pedig és az öntöző egyek, de mindenki a maga jutalmát veszi a maga munkája szerint.
Jelenések 12-13
És látám a halottakat, nagyokat és kicsinyeket, állani az Isten elött; és könyvek nyittatának meg, majd egy más könyv nyittaték meg, amely az életnek könyve; és megítéltetének a halottak azokból, amik a könyvekbe voltak írva az ő cselekedeteik szerint.
És a tenger kiadá a halottakat, akik őbenne voltak; és megítéltetének mindnyájan az ő cselekedeteik szerint.
Szeretnék bocsánatot kérni hogyha másokat provokáltam.
Nem nekem van jogom mások felett ítélni, hanem Istennek.
Potyondi Gergely, ha a másfél pipás válaszolóra gondolsz, akkor ne aggódj. Ő egy közismert troll az oldalon, és pont ő igyekszik itt mindenkit provokálni a kommentjeivel. Amibe tud, beleköt, ha épp semmibe nem tud, akkor hazudozik, például hogy a nácik keresztények voltak, vagy a muszlim terroristákat keresztények hozták létre és hasonlók. Gyakorlatilag egy keresztényfóbiás fanatikus, aki beleköt, bármit is írsz, és azt élvezi ha vitát provokálhat. A legjobb ha ignorálod, és eleve nem is válaszolsz neki semmit.
Szóval ne aggódj, nem sértettél meg senkit! :)
"Szeretnék bocsánatot kérni hogyha másokat provokáltam.
Nem nekem van jogom mások felett ítélni, hanem Istennek."
Ja hogy ezeket a Bibliai verseket fenyegetésnek szántad? :)
"Ő egy közismert troll az oldalon, és pont ő igyekszik itt mindenkit provokálni a kommentjeivel."
Hazugság. Senkit nem provokálok. A kérdésim mind kulturáltan vannak megfogalmazva és teljesen jogosak.
"Amibe tud, beleköt, ha épp semmibe nem tud, akkor hazudozik,"
Keresztények azok akik állandóan hazudoznak, utána pedig az ateisták.
"például hogy a nácik keresztények voltak,"
Még jó hogy a nácik keresztények. Hitler a Bibliából is idézett a beszédeiben és Jézustól. A vaskereszt egy náci szimbólum. Sőt maga Hitler mondta hogy a nácizmus keresztény.
"vagy a muszlim terroristákat keresztények hozták létre és hasonlók."
Ez tény. Az USA hozta létre az ISIS féle terrorszervezeteket.
"Gyakorlatilag egy keresztényfóbiás fanatikus, aki beleköt, bármit is írsz, "
A hazugságaidba belekötök de nem vagyok keresztényfóbiás sem fanatikus.
"A kérdésim mind kulturáltan vannak megfogalmazva és teljesen jogosak."
Haha és a válaszai is mindig olyan kulturáltak, amikor érvek helyett elkezdi kocsmai stílusban minősíteni vitapartnereit. :D
Lehet olyankor már két feles után van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!