Mi a szentlélek és mit jelent a szentlélek káromlása? (Máté 12:33)
Jólvan egy pipás válaszoló.
Döbbenjetek meg, de ez benne van egészen Isten országában. Láttam már másik kérdésnél is.
Már azelőtt is megdicsértelek és írtam, nem vagy messze Isten országától.
Én nem az egy pipás válaszoló vagyok. Noha van még egy profilom, de már hónapok óta nem vetemedtem annak használatára.
Már csak azt mondjátok el nekem, hogy hogyan lehetséges az, hogy akin én azt látom az írásaiban, hogy rajta van a szentlélek, azok miért 1-2 pipa között mozognak és általában durvábban le vannak százalékolva?
Megnyugtatlak egy pipás, a java már le lett aratva az elmúlt 2000 évben. Ami aratni való maradt, arra elég munkás van . Sőt a munka jóformán hála a világhálónak el is van végezve.
Éljen Jézus, aki a Krisztus!
Dicsőség az Úrnak!
16
"Már csak azt mondjátok el nekem, hogy hogyan lehetséges az, hogy akin én azt látom az írásaiban, hogy rajta van a szentlélek, azok miért 1-2 pipa között mozognak és általában durvábban le vannak százalékolva?"
Sátán országába és egyik felségterületén /sajnos a Gyík az ez lett már), ami fő hely a fiatalok, középkorúaknak, a keresztényeket gyűlölik.Masszív ezoterikusként meg végképp Ha még ehhez hozzáteszed azt, hogy a felek egyike, akik stikába minúszol (sokszor az összes hozzászólását akárhol, akár mit ír a keresztény, az egy kisstilű és jellemtelen egyed, aki a való életben is ellensége, tolvaja, árulója, és az egyik legnagyobb becstelen testvére az adott kereszténynek, akkor szerintem nem is kell többet kérdezned, hogy miért 1-2 strigula között szoktak itt a keresztények írkálni:D
ui: ha azt írod, hogy az ég kék-azt is minuszolni fogja nyugi:DD
19
"az egyik legnagyobb becstelen testvére az adott kereszténynek"
Az illetőt akit itt megemlítettem, róla annyit: gyülőli a kereszténységet, az adott keresztényt, mert Isten móresre tanította, és vereségre itélte egy adott eseményben, és történésben kint a Gyakorin kívül.
Remélem sikerült a kíváncsiságodat kielégíteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!