Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van Magyarországon olyan...

Van Magyarországon olyan szexuálpszichológus vagy esetleg más szakember,aki homoszexuális irányú orientáció megváltoztatásában tudna segíteni? Van erre lehetőség és megoldás? 38F

Figyelt kérdés

Kamaszkorom óta a saját nememhez való vonzódással

küzdöm. Fiatalabban is nehéz volt,de így a harmincas éveimben még jobban egyedül érzem magam az egésszel,mint akkoriban.Bár időnként ráléptem a társkeresés útjára,próbálkoztam is,de párkapcsolatom sosem volt.A kettős élet (kapcsolat nélkül is állandó mellébeszélés,stressz,barátságok elkopása mint következmény...stb.) stressze és üressége oda vezetett,hogy szeretnék megváltozni.Emellett ugyanúgy társra vágyom,mint szinte bárki.Szeretném,ha a nők felé is tudnék mind romantikus (nem csak baráti),mind szexuális vágyakat érezni.Nekem már az "is" is nagy siker lenne,ha úgymond biszexuális lennék.Sok szakembernél jártam az elmúlt több,mint 10 évben.Olyat sajnos nem találtam,akivel ezen hatékonyan sikerült volna közösen dolgoznunk.Nem a testiséget tartom kizárólag fontosnak -sőt!- ennek ellenére szeretném megtudni,hogy lehetséges-e,hogy valahogy a nőkhöz is tudjak vonzódni.Saját magam döntése miatt, nem mások nyomására szeretnék olyat életet élni,amiben ki tudok teljesedni egy nővel való boldog életben,később családdal,gyerekekkel.

2023. márc. 5. 15:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
48%
Vagyis azt akarod hogy hazudjon neked a vallása tükrében? Nézd, a saját életeddel azt teszel amit akarsz, de nem kéne elbaszni egy nő-pláne egy gyerek életét amiatt hogy te hazugságban akarsz élni.
2023. márc. 5. 17:46
 12/77 A kérdező kommentje:
11-es: Nem szeretném,hogy hazudjon nekem és én sem szeretnék hazugságban élni.A kérdés kiírásom egyáltalén nem arra vonatkozott,hogyan lehetne becsapni egy nőt.Pont arra vonatkozik,hogy szeretnék képes lenni arra,hogy tudjak szeretni egy nőt.Nem azt írtam,hogy úgy lépnék vele párkapcsolatba,hogy nem szeretem,vagy becsapnám.Szó nincs erről.
2023. márc. 5. 18:02
 13/77 anonim ***** válasza:
47%

12 szeretnél, de ez nem adatott meg neked. Sajnos. Egyébként a kereszténység sem egységes a homoszexualitás megítélésében.

[link]

[link]

[link]

2023. márc. 5. 18:37
 14/77 anonim ***** válasza:
26%

Szia!

Szabadulásra van szükséged.

YouTube - n vannak fent bizonyságok, elmondják hogyan szabadította meg Őket Isten ebből a kötelékeikből.

Gertner Dávid fent van fb-n.

Szerintem nyugodtan megkeresheted Őt ezügyben. Többeknek segítettek már.

[link]

Áldjon az Úr!

2023. márc. 5. 20:10
 15/77 KZitus ***** válasza:
30%

Szia

Igaza van a 14-esnek

Ha őszinte amit írtál, akkor fordulj a Bibliához, ismerd meg Istent, és ő elmondja neked, hogyan töltheted be saját férfi szerepedet, és hogyan élhetsz boldog családi életet. Nem te vagy/lennél az egyetlen, aki ezt az utat végigjárta. Ma boldog családapa!

Aki ezt nem tapasztalta meg, és a többség nem, azok nem hiszik, hogy ez megtörténhet.

2023. márc. 5. 20:29
 16/77 anonim ***** válasza:
0%

Elszívod az életenergiát az életképes egyedek elől.

Nyugodj bele, hogy a Nap keleten kel, örülj neki, hogy van két kezed meg lábad, tudsz enni, inni és élvezni az életet.

Ehelyett baromságokkal terheled a környezeted, ahelyett, hogy boldogságban élnél, kitalált problémákkal küzdesz. Kb. ennyit kellene mondania neked egy szakembernek, utána fenékbe rúgni és kidobni.

2023. márc. 5. 22:05
 17/77 anonim ***** válasza:
52%

Nem lehet megváltoztatni.

Sokan próbálták, és a "legnagyobb" eredmény az öngyilkosság lett.

A helyedben normális pszichológushoz mennék, akivel kidolgozhatsz egy normális megoldást.

2023. márc. 5. 23:09
 18/77 anonim ***** válasza:
21%

Gondolj bele kérdező, akkor minden hetero is dönthet úgy, hogy meleg lesz? Veszélyes elmélet. Sajnos ez nem egyéni döntés kérdése. Isten se ígér hasonlót a Bibliában. Néhány meleg/leszbi magára erőlteti a házasságot, de ők nem csak magukat, hanem párjukat, szeretteiket is becsapják. Ebben az ördög dolgozik.

Keresztényként három lehetőséged van. Legcélszerűbb a tisztaságot választani, de ha találsz olyan barátot, aki hasonlóan áll a témához és tudsz vele szexuális érintkezés nélkül együtt élni. A harmadikat nem írom le :D

2023. márc. 6. 10:28
 19/77 anonim ***** válasza:
29%

Ami az embereknél lehetetlen, az Istennél lehetséges!!!!!

János 10:10

A tolvaj azért jön, hogy lopjon, gyilkoljon és pusztítson. Ezzel szemben én azért jöttem, hogy életet adjak, mégpedig teljes és túláradóan bőséges életet!

Jézus a Szabadító !!!

2023. márc. 6. 16:55
 20/77 anonim ***** válasza:
78%

Ha jól rémlik, 1500 különféle állatfajnál találtak homoszexualitást. Valami meleg pingvinpárról is volt valami filmrészlet, hogy egy kavicsot dédelgettek, mert tojni nem tudtak tojást.

S van az a vicces mondás, hogy a többi állatot ez nem zavarja, csak minket, embereket...

2023. márc. 6. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!