Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van Magyarországon olyan...

Van Magyarországon olyan szexuálpszichológus vagy esetleg más szakember,aki homoszexuális irányú orientáció megváltoztatásában tudna segíteni? Van erre lehetőség és megoldás? 38F

Figyelt kérdés

Kamaszkorom óta a saját nememhez való vonzódással

küzdöm. Fiatalabban is nehéz volt,de így a harmincas éveimben még jobban egyedül érzem magam az egésszel,mint akkoriban.Bár időnként ráléptem a társkeresés útjára,próbálkoztam is,de párkapcsolatom sosem volt.A kettős élet (kapcsolat nélkül is állandó mellébeszélés,stressz,barátságok elkopása mint következmény...stb.) stressze és üressége oda vezetett,hogy szeretnék megváltozni.Emellett ugyanúgy társra vágyom,mint szinte bárki.Szeretném,ha a nők felé is tudnék mind romantikus (nem csak baráti),mind szexuális vágyakat érezni.Nekem már az "is" is nagy siker lenne,ha úgymond biszexuális lennék.Sok szakembernél jártam az elmúlt több,mint 10 évben.Olyat sajnos nem találtam,akivel ezen hatékonyan sikerült volna közösen dolgoznunk.Nem a testiséget tartom kizárólag fontosnak -sőt!- ennek ellenére szeretném megtudni,hogy lehetséges-e,hogy valahogy a nőkhöz is tudjak vonzódni.Saját magam döntése miatt, nem mások nyomására szeretnék olyat életet élni,amiben ki tudok teljesedni egy nővel való boldog életben,később családdal,gyerekekkel.

2023. márc. 5. 15:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:
40-es: Nagyon kedves Tőled.:) Köszönöm szépen!
2023. szept. 11. 22:13
 42/77 anonim ***** válasza:
30%

Remélem utolér Téged is a Mennyei segítség. Az imáimmal én is zörgetek az Égiekhez.

(28as)

2023. szept. 11. 23:49
 43/77 anonim ***** válasza:

Haverom, ez NEM válasz a kérdésemre.

Szeretnéd tudni, hogy mi a probléma?

2023. szept. 14. 03:27
 44/77 anonim ***** válasza:
22%
Kezdetnek ezt a videót javaslom: https://www.youtube.com/watch?v=G0M-m27qvS0
2023. szept. 19. 15:29
 45/77 anonim ***** válasza:
62%

Ez arra érv, hogy valaki leszokott a drogozásról.

Allah nevében is leszoknak, akkor Allah létezik?

2023. szept. 22. 08:21
 46/77 anonim ***** válasza:
2023. szept. 25. 22:02
 47/77 anonim ***** válasza:
Te csak linkelgetni jársz ide, vagy szeretnéd megvitatni a témát?
2023. szept. 26. 08:55
 48/77 anonim ***** válasza:
35%

Ha randira hívod, akkor becsapod. Meg ne próbáld! Nem homoszexuálissal akar szerelmi kapcsolatot a nő.

Igen rosszul tetted, hogy a vallás rovatba tetted fel a kérdést, itt csak agyament maszlagokat találsz a vallások hirdetői között. Tudomásul kell venned, hogy a szexuális orientáció nem megváltoztatható. Voltak Amerikában próbálkozások, számos öngyilkosság lett a vége. A cél nem ez, hanem a helyzeted elfogadása, nem vagy vele egyedül, és lehetőleg párkapcsolat kialakítása. Keresd a Háttér társaságot, [link] van pszichológusuk. Az a vallás, ami ezt bünteti, kegyetlen és embertelen, a biológiai lényedből való kifordulást célozza, aminek csak betegség lehet a vége.

2023. okt. 10. 20:09
 49/77 anonim ***** válasza:
25%

Engem nem egy vallás tett szabaddá, hanem a Megváltó Jézus Krisztus.

Jézus a világ világossága, aki Őt követi világosságban jár.

Jézus, amikor itt járt a földön csak jót tett azokkal, akiknek szükség volt segítségre.

Ő ma is gyógyít és szabadít. Ott, ahol ketten vagy hárman összejönnek az Ő nevében Ő közöttük van.

Hívd segítségül az Úr nevét és megmenekülsz.

2023. okt. 10. 21:25
 50/77 anonim ***** válasza:

De a kijelentések nem visznek sehová 😂

2023. okt. 11. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!