Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek a kereszténység/Jé...

Szerintetek a kereszténység/Jézus Krisztus túltesz egy pogány mítoszon vagy semmivel sem különb a története, mint pl. egy Mitrász kultusznak vagy bármelyik pogány mítosznak?

Figyelt kérdés

2022. nov. 1. 18:32
 121/146 anonim ***** válasza:
72%
Tudni kell különbséget tenni a fantázia világ és a valós világ közt. Ha neked ez nem megy akkor van számtalan elmeosztály. Be kell feküdni. Nekem megy, hisz nem én hiszem el mesekönyvekben leírt csodálatos lények létezését.
2022. nov. 7. 14:04
 122/146 anonim ***** válasza:
91%
Olyan agyi szinten vagy mint egy ovodás. Az is elhisz minden szrt pont mint te. Nem kellene felnőni végre? Kisfiam.
2022. nov. 7. 14:05
 123/146 anonim ***** válasza:
42%

118:

Mellesleg tényleg Jézus mondta.

Megint beszélsz össze-vissza, nem az érvekre helyezed a hangsúlyt, hanem a veled ellentétes álláspontot képviselők elhiteltelenítésére. Aljas egy vitamódszer.

2022. nov. 7. 14:06
 124/146 anonim ***** válasza:
75%
Alapvető érveket nem értesz. A két kezed közt nem tudsz különbséget tenni.
2022. nov. 7. 14:06
 125/146 anonim ***** válasza:

Azért az szomorú, hogy ha valaki minimális tárgyi tudás nélkül akar Bibliáról vitatkozni.

Mondjuk gondolom gyerekek rajzolgatnak itt butaságokat.

2022. nov. 7. 14:17
 126/146 anonim ***** válasza:

#125:

A személyeskedő sértegetésekhez nem kívánok lealacsonyodni. A tárgyilagosság híve vagyok.

Kompromisszumos megállapodást ajánlok.: Az eredeti kérdésben szereplő kérdés első fele, miszerint "..kereszténység/Jézus Krisztus túltesz egy pogány mítoszon" ezt alátámasztottam, miért tesz túl. Viszont a kérdés 2. fele miszerint "vagy semmiben sem különb a története" ebben igazat adok neked, hogy nem különb kívülálló szemmel. A csodás sztorik valóság tartalmáról nem akarlak meggyőzni, a kérdés nem is erről szól.

2022. nov. 7. 14:24
 127/146 anonim ***** válasza:
63%

127 Az nem neked szólt szerintem, hanem a gyermeknek aki itt elmeosztályt javasol ismeretlenül valakinek.

Azt gondolom az volt az igazi személyeskedés, amit én is kerülök.

Csodáról senkit nem kell és lehet meggyőzni. Az hit kérdése. Ha meggyőzés és tény van, ott nem kell hit és az nem csoda.

2022. nov. 7. 14:28
 128/146 anonim ***** válasza:
126 Jaja, ezért ne tedd. Maradj a Micimackónál, az egy kellemes mese. Inkább abban higgy, az egyszerűnn lesz neked. Vitázz az ovisokkal vagy ovis szintű haverjaiddal a Micimackóról, nézegesd örülj neki. A felnőtt témákat meg hagyd meg nekünk felnőtt értelmes férfiaknak/nőknek, tehát a Bibliához ne szólj hozzá mert nem értesz hozzá. Köszi.
2022. nov. 7. 14:30
 129/146 anonim ***** válasza:

128 olyan hülye vagy, hogy nem ismered fel a személyeskedő leereszkedő stílusod, és ráfogod másra, hogy "mások írtak így én nem"

Tudod mit kerülsz te? A bibliát meg az elmeosztályt. Sajnos.

2022. nov. 7. 14:32
 130/146 anonim ***** válasza:
39%

129 Nem vitatkozom gyerekekkel, ezért ez az utolsó válaszom neked.

A hülyézést meg tarsd meg a haverjaidnak.

2022. nov. 7. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!