Édekel,hogy mi lesz a halál után? Én már várom egy
kicsit. És ti?
A kérdező szavazást indított:
14 szavazat
1/46 A kérdező kommentje:
Várom már, hogy bebizonyosodjon, hogy amit Jézus mondott az úgy is van és röhögni szeretnék azokon az embereken akik azt mondták ,hogy úgy is reinkarnálódunk
Amennyiben a túlvilágon nem Jézus fogad hanem valamelyik másik vallás istene aki majd a képedbe röhög hogy mekkorát tévedtél, majd utána arra a helyre küld ahova a rosszak kerülnek akkor ahhoz mit fogsz szólni?
2022. szept. 10. 15:37
Én is várom hogy megtudjad.
Keress magadnak valami veszélyes szakmát, mint a tűzoltóság.
2022. szept. 10. 15:39
4/46 A kérdező kommentje:
Persze persze nem hiszem h van reinkarnáció akárnennyire is szeretnél mégegyszer ebben a földi pokolban részt venni.Tudom ,hogy nem fogad más Isten én kaptqm egy tányért amin a kereszténység van köszönöm szépen megfelel Nem érdekel visszamaraditt buta tibeti emberek meséje areinkarnácoröl haha
Itt egyedül te említetted a reinkarnációt.
2022. szept. 10. 15:41
6/46 A kérdező kommentje:
Körülöttem az szinte az összes ember a reinkarnációban hisz már milliókat dibtak ki P r á n a n a d i ra direkt így írtam mert levan védve ez borzqlmas szélhámosság
7/46 A kérdező kommentje:
Szimbólumokat használnak démonokat idéznek meg hasonló ja meg utaznak "Elöző eletükbe" es ezért a hazugságért több 10 ezret kérnek alkalmanként
Szerintem elég értelmetlen.
Én legalábbis semmit nem tudok előző életemről. Akkor mi értelme lenne annak hogy volt? Mi értelme lenne annak hogy újra reinkarnálódok? Mi értelme lenne olyan dolgok miatt büntetni vagy jutalmazni amire nem is emlékszem és lényegében nem is én voltam.
Na mindegy. De te sem volt különb. Csak te másikba fekteted a bizalmad. Olyan szinten hogy ilyen kijelentéseket teszel : "halál után? Én már várom"
Arról nem is beszélve hogy ilyen hozzá állással:
"röhögni szeretnék azokon az embereken akik azt mondták ,hogy úgy is reinkarnálódunk"
ha van mennyország és pokol akkor nem biztos hogy előbbi felé haladsz. Akkor meg ők fognak rajtad röhögni hogy te nem tévedtél és mégis oda kerültél ahova.
2022. szept. 10. 15:51
2022. szept. 10. 15:54
Olyan válasz is kéne, hogy annyira nem izgat mert úgy hiszem tudom.
2022. szept. 10. 16:08
Kapcsolódó kérdések: