Isten miért nem képes elfogadni?
Figyelt kérdés
Isten, miért nem képes elfogadni a melegeket, ha Isten jobban szeret mint a saját szüleim miért nem fogadja el? Hiszen NEM tehet róla az illető ha meleg. Unoka testvérem meleg, és a szülei elfogadták, egyszer se vetették rá, hanem szeretik ugyan úgy... akkor az Úr aki jobban szeret mint egy szülő, miért nem fogadja el? Az URAT meg értem abban hogyha valaki lop, csal, hazudik, bántja embertársát azt persze hogy elítéli, na de ez a meleg fiú, nem bánt senkit, nem árt senkinek, nem lop, nem csal arról meg hogy meleg nem tehet... ugyan olyan mint pl én nem tehetek arról hogy magas a vérnyomásom, meg aszthmás vagyok, meg gyengébb tanuló voltam.... ő ugyan úgy nem tehet a melegségről. Tudom hogy a biblia, elítéli, megtérésre hív ebből mert a "Sátán műve" a homoszexualitas, meg a leszbikusság... de aki ilyennek születik nem tehet róla, attól még nem csal, nem lop és tele van kedvességgel szeretettel. Van egy érzésem hogy Isten elfodja öket csak a bibliaba az lett bele irva hogy nem.2022. aug. 3. 06:18
41/67 anonim válasza:
"Szerintem már éppen elégségesen betöltöttük a Földet, szóval a kitűzött célt már teljesítettük, vagyis nincs már szükség arra, hogy mindenkinek legyen gyereke."
ennek ellenére a föld nagy része nincs felfedezve mivel a föld lapos a média hazugságaival szemben. és annyit szaporodhatunk amennyit akarunk ez a sátánista média hazugsága hogy túl vagyunk szaporodva. kiírtsák az emberiséget. Ha Isten megteremtette ezt a világot akkor neki az se gond hogy ennyi embert eltartson élelemmel akármennyire szaporodunk.
43/67 anonim válasza:
#42 Tehát szerinted Isten képtelen ellátni 8 milliárd embert vagy többet? Akkor nagyon lebecsülöd őt és a hatalmát
44/67 Drakula válasza:
Nem azért vagy beteg, hanem mert azt hiszed hogy lapos a föld.
45/67 anonim válasza:
#44 Az is... bibliában erre rengeteg utalás van pl tartó oszlopok, föld végső határa stb dunát lehetne rekeszteni igékkel még Jézus is lapos föld-es utalást tett.
46/67 Drakula válasza:
Ja mert ha a bibliában azt irja (hasonlatokkal) akkor lapos...
47/67 anonim válasza:
#46 igen, nagy valoszinüséggel az. Vagy te már voltál nasa ürutazáson valaha is életedben? Nem hiszem... nasa is egy átverés parasztvakitás
48/67 Drakula válasza:
Egyébként meg a középkorban sem hitte az egyház hogy lapos, is valamiért minden más országokat bejáró tengerész sem.
50/67 anonim válasza:
Na megmutatkozott az ész... Isten, laposföld, melegség=betegség, látszik hogy ezek a rendkívül intelligens gondolatok egy kupacban járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!