Isten miért nem képes elfogadni?
"Ugyanilyen ez a trauma dolog is. Nyilvánvaló az összefüggés, de bizonyítani nem lehet."
Én inkább így fogalmaznék:
Ugyanilyen ez a trauma dolog is. Nyilvánvalóan lehetséges összefüggés, de bizonyítani nem lehet.
Amennyire logikus neked, hogy nyilván a kátrány miatt lett valaki tüdőrákos, nekem pont annyira logikus, hogy a trauma miatt lett meleg.
Hogy hogyan gyógyítanám? Segítenék neki rájönnie, hogy mi volt az ő traumája és segítenék neki megbirkózni vele.
A pánikbetegeket, a depressziósokat, a melegeket is ugyanúgy lehet kezelni.
Csak valamiért ha valaki öngyilkos hajlamú, akkor azt mondjuk neki, hogy kérjen segítséget, míg ha valaki öncsonkítás hajlamú, akkor azt mondjuk neki, hogy király, persze, csináld!
Utolsó ez nettó hülyeség.
A “melegség” NEM mentális betegség.
Erre kutatások voltak.
Kérlek mutass egy olyan hiteles kutatást ami a te állításodat alátámasztja.
Igen..
Én is ezt mondom.
Ezek az emberek a saját életükkel nincsenek rendben.
Ha rendben lennének akkor nem foglalkoznának máséval:
33: milyen kutatás bizonyíthatna olyat, hogy a melegség nem betegség?
Én nekem nem kell bizonyítanom az ellenkezőjét, hiszen a napnál is világosabb:
Ha valaki a kezét akarja levágatni => azt mondjuk, hogy ELMEBETEG, gyógyszerezzük és bezárjuk.
Ha valaki a péniszét akarja levágatni => azt mondjuk, hogy dehogy vagy elmebeteg, ez szuper, bátor vagy, csináld!
És nem, nem akarok téríteni meg győzködni senkit.
A gyakorikerdeseken vagyunk, a kérdező kérdezett egy csoporttól, és mivel a csoport tagja vagyok, válaszoltam.
Ezt intelligens emberek megköszönnék.
"33: milyen kutatás bizonyíthatna olyat, hogy a melegség nem betegség?"
Képzavarban vagy. Neked arról kellene bizonyítékot hoznod, hogy a melegség betegség, nem arról hogy nem az, hiszen te állítod azt, hogy betegség.
"Én nekem nem kell bizonyítanom az ellenkezőjét, hiszen a napnál is világosabb:
Ha valaki a kezét akarja levágatni => azt mondjuk, hogy ELMEBETEG, gyógyszerezzük és bezárjuk.
Ha valaki a péniszét akarja levágatni => azt mondjuk, hogy dehogy vagy elmebeteg, ez szuper, bátor vagy, csináld!"
Ez a transzokra érv nem a melegekre. Nem minden meleg gondolja magát nőnek.
37: A betegség definiciója a szervezet abnormális működése.
A normális működése az embernek az, hogy megfelelően használja a testrészeit. A pénisz funkciója, hogy spermiumot juttasson egy nő méhébe. Ha nem ezt teszi, hanem egy hím egyedbe teszi, az abnormális működés.
Ez a betegség definíciója.
38: Tehát a transzok akkor szerinted is betegek.
Ennyit a híres LGBT toleranciáról.
"A betegség definiciója a szervezet abnormális működése.
A normális működése az embernek az, hogy megfelelően használja a testrészeit. A pénisz funkciója, hogy spermiumot juttasson egy nő méhébe."
Már csak azt kellene tudni, miért pont úgy húzod meg a definícióban a határt, hogy az a te melegellenes álláspontodat igazolja. (Persze, nyilvánvaló, másképpen nem tudnád betegnek nevezni a melegeket.)
De egyébként több baj is van a meghatározásoddal. Először is, a pénisznek nem csak egyetlen funkciója van, pl. a húgyürítés is a funkciója, amit viszont kiválóan ellát a melegeknek is.
Másrészt, a spermiumot nem a nő méhébe juttatja a pénisz, hanem a hüvelyébe. Elég érdekes pénisze lenne annak, aki egyből a nő méhébe tudná üríteni a spermiumát.
Harmadrészt a pénisznek nem az az ilyen irányú funkciója, hogy spermiumot juttasson a nő hüvelyébe. Ha mégis elfogadjuk ezt a definíciót, akkor viszont azt is el kell fogadnunk, hogy a melegek ugyanabban a betegségben szenvednek, amiben pl. az összes gyerek, az összes kb. 60 év feletti, valamint az összes aszexuális ember is, köztük pl. a katolikus papok (cölibátus).
Szóval csiszolj még egy kicsit ezen a definíción, mert elég sok sebből vérzik még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!