Ha a szülők elfogadják akkor Isten aki jobban szeret állítólag 100x mint a szülő miért nem képes elfogadni?
Nem a 3 vagyok de akkor válaszolok én!
Csak leírom. Nincs bajom a melegekkel nem ítélem el, ismerek meleg személyeket, tudok velük beszélgetni, Isten dönt majd.
1 Róma
26Annakokáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre: 27Hasonlóképen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban. 28És a miképen nem méltatták az Istent arra, hogy ismeretökben megtartsák, azonképen oda adta őket az Isten méltatlan gondolkozásra, hogy illetlen dolgokat cselekedjenek; 29A kik teljesek minden hamissággal, paráznasággal, gonoszsággal, kapzsisággal, rosszasággal; rakvák, írigységgel, gyilkossággal, versengéssel, álnoksággal, rossz erkölcscsel;
5 vagyok
Még valaki félreétzene)
Meleg személlyel nincs bajom, nem értek egyet azokkal akik inzultálják őket, elfogadom hogy nekik ez van, szabad akarat van.
A Pride provokálását nem fogadom el, szerintem egy gyereknek ne legyenek meleg szülei. (Saját vélemény)
Nos, ezen a részen atsiklottam ezek szerint....
Nem Magyarországon élek, nálunk az általános iskola sztár tanarja egy férjezett, homoszexuális férfi. A 4-5 éves korosztalyt tanítja, szabályos versengés van azért, hogy az ő osztályába kerüljön a gyerek. Gyereket is nevelnek, vagyis vsak neveltek, mert már felnőtt a lanyuk.
7-es, nincs ebben semmi meglepő. Lehet nagyszerű tanár úgy, hogy mellesleg homoszexuális. Rengeteg tehetséges művész is élt/él együtt ezzel a hajlammal.
Az más kérdés, hogy a kereszténység szerint a "házassága" egy másik férfival bűn.
Ha heteroként mondjuk csalom a férjem, az is bűn. De attól még én is lehetek jó tanár. :))
8!
A gyerekneveles miatt írtam, mert szerinted -vagy az egy másik hozzaszolo?- azt nem kellene. Ő a sajatjan kívül megjo pár gyereket nevelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!