Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a szülők elfogadják akkor...

Ha a szülők elfogadják akkor Isten aki jobban szeret állítólag 100x mint a szülő miért nem képes elfogadni?

Figyelt kérdés
Unoka öcsém 19 éves, és homoszexuális. És elfogadta a nagybátyám, és felesége nagynéném, (ők a keresztszüleim) . Akkor Isten miért nem fogadja el hiszen nem tehet róla. Olyan mintha valakinek rossz a látása tehet róla? Nem. Ő így született. Amiről tehet az ember az ha pl: rosszindulatú, gonosz, bánt másokat, gyilkol, lop, csal ha ezért Isten felelősségre von meg értem!!! De aki homoszexuális, biszexuális, nem tehet róla. Sajnos.. csak arról tehet valaki ha rossz indulatu emberként viselkedik. De az unoka öcsém, aranyos, kedves, tisztelet tudo, nem bánt senkit. Meg értem hogy Isten egy férfi és egy nőt hozott létre egymásnak de akkor is erről.nem tehet az unoka öcsém! És én ugyan úgy szeretem ahogy eddig meg az egesz család nagyon szeretjük. És bízunk benne hogy Isten is szereti , de ha az az Isten van akit a biblia le ír nem érdekel mi akkor is szeretjük. !!! Szeretet Istentől van annak ellenére hogy ilyen diktátor.
2022. jan. 13. 07:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
39%
A hajlamról nem tehet csak. Ha megéli, bepucsít, letérdwl, arról igenis tehet. Ennyi erővel a kleptomániákus sem tehetné róla, meg a sorozatgyilkos pedofil sem. Normális ember nem érez késztetés az ölésre. De akkor sem mentség.
2022. jan. 13. 07:19
 2/22 anonim ***** válasza:
34%
Isten is elfogadja. A Bibliában szó nincs homoszexualitásrol
2022. jan. 13. 07:21
 3/22 anonim ***** válasza:
67%
Dehogynincs.
2022. jan. 13. 07:28
 4/22 anonim ***** válasza:
70%

3!

Kérlek idezd, hol.

2022. jan. 13. 07:41
 5/22 anonim ***** válasza:
94%

Nem a 3 vagyok de akkor válaszolok én!

Csak leírom. Nincs bajom a melegekkel nem ítélem el, ismerek meleg személyeket, tudok velük beszélgetni, Isten dönt majd.

1 Róma

26Annakokáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre: 27Hasonlóképen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban. 28És a miképen nem méltatták az Istent arra, hogy ismeretökben megtartsák, azonképen oda adta őket az Isten méltatlan gondolkozásra, hogy illetlen dolgokat cselekedjenek; 29A kik teljesek minden hamissággal, paráznasággal, gonoszsággal, kapzsisággal, rosszasággal; rakvák, írigységgel, gyilkossággal, versengéssel, álnoksággal, rossz erkölcscsel;

2022. jan. 13. 08:54
 6/22 anonim ***** válasza:
58%

5 vagyok

Még valaki félreétzene)

Meleg személlyel nincs bajom, nem értek egyet azokkal akik inzultálják őket, elfogadom hogy nekik ez van, szabad akarat van.

A Pride provokálását nem fogadom el, szerintem egy gyereknek ne legyenek meleg szülei. (Saját vélemény)

2022. jan. 13. 08:57
 7/22 anonim ***** válasza:
93%

Nos, ezen a részen atsiklottam ezek szerint....

Nem Magyarországon élek, nálunk az általános iskola sztár tanarja egy férjezett, homoszexuális férfi. A 4-5 éves korosztalyt tanítja, szabályos versengés van azért, hogy az ő osztályába kerüljön a gyerek. Gyereket is nevelnek, vagyis vsak neveltek, mert már felnőtt a lanyuk.

2022. jan. 13. 09:02
 8/22 anonim ***** válasza:
74%

7-es, nincs ebben semmi meglepő. Lehet nagyszerű tanár úgy, hogy mellesleg homoszexuális. Rengeteg tehetséges művész is élt/él együtt ezzel a hajlammal.

Az más kérdés, hogy a kereszténység szerint a "házassága" egy másik férfival bűn.

Ha heteroként mondjuk csalom a férjem, az is bűn. De attól még én is lehetek jó tanár. :))

2022. jan. 13. 09:32
 9/22 anonim ***** válasza:
37%

8!

A gyerekneveles miatt írtam, mert szerinted -vagy az egy másik hozzaszolo?- azt nem kellene. Ő a sajatjan kívül megjo pár gyereket nevelt...

2022. jan. 13. 09:34
 10/22 anonim ***** válasza:
32%
Ismétlődő trollkérdés
2022. jan. 13. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!