Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a szülők elfogadják akkor...

Ha a szülők elfogadják akkor Isten aki jobban szeret állítólag 100x mint a szülő miért nem képes elfogadni?

Figyelt kérdés
Unoka öcsém 19 éves, és homoszexuális. És elfogadta a nagybátyám, és felesége nagynéném, (ők a keresztszüleim) . Akkor Isten miért nem fogadja el hiszen nem tehet róla. Olyan mintha valakinek rossz a látása tehet róla? Nem. Ő így született. Amiről tehet az ember az ha pl: rosszindulatú, gonosz, bánt másokat, gyilkol, lop, csal ha ezért Isten felelősségre von meg értem!!! De aki homoszexuális, biszexuális, nem tehet róla. Sajnos.. csak arról tehet valaki ha rossz indulatu emberként viselkedik. De az unoka öcsém, aranyos, kedves, tisztelet tudo, nem bánt senkit. Meg értem hogy Isten egy férfi és egy nőt hozott létre egymásnak de akkor is erről.nem tehet az unoka öcsém! És én ugyan úgy szeretem ahogy eddig meg az egesz család nagyon szeretjük. És bízunk benne hogy Isten is szereti , de ha az az Isten van akit a biblia le ír nem érdekel mi akkor is szeretjük. !!! Szeretet Istentől van annak ellenére hogy ilyen diktátor.
2022. jan. 13. 07:09
1 2 3
 11/22 Prókátor ***** válasza:
88%
Nem lesz még elég a propagandista hülyeségből? Már rohadtul unom, hogy mindig idekerül ez a baromság, újabb és újabb kerettörténettel (már túl vagyok azon is, hogy legalább a kerettörténet változatosságát tudjam valamennyire értékelni)
2022. jan. 13. 11:04
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

1.

Amiket ott felsoroltál (kleptománia, gyilkosság, ...) azok mind ártanak a másik embernek. A homoszexuálisok azonban nem ártanak a másik embernek azzal ha kiélik a vágyaikat. Ezért sem hasonlítható össze azokkal. Minden embernek vannak vágyai és meg is élik őket ha tudják és akarják. De nem mind rossz.

Ezenfelül elvárnád tőlük akkor hogy éljenek aszexuális életet? vagy azt hogy feküdjenek le olyanokkal akikhez egyáltalán nem is vonzódnak?

Képzeld el ezt. Milyen lenne egy heterónak ha arra kényszerítenénk hogy éljen homoszexuálisként. Nem hiszem hogy örülne neki. Akkor miért akarsz rosszat a homoszexuálisoknak?

Arról nem is beszélve hogy ha heteroszexuálisként élne akkor azzal hazudna magának és környezetének is. A hazugság is bűn. Közben pedig még pszichológiai gondjai is lehetnek azért mert önmagával ellentétes képet erőltet magára.

2022. jan. 13. 11:09
 13/22 szp72 ***** válasza:
42%

@ "Nem Magyarországon élek, nálunk az általános iskola sztár tanarja egy férjezett, homoszexuális férfi. A 4-5 éves korosztalyt tanítja,"

Biztos jó tanár lehet, mindenesetre kár, hogy ez a korosztály még nem jár iskolába.

2022. jan. 13. 18:37
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

13!

Mint ahogy idézted is, nem Magyarországon élek. Nálunk a 4 évesen kezdik az általános iskolát, méghozzá egészen pontosan a 4. szuletesnapjuk utáni napon, ha az nem szünetre esik.

2022. jan. 13. 18:39
 15/22 szp72 ***** válasza:
16%

@ "A homoszexuálisok azonban nem ártanak a másik embernek azzal ha kiélik a vágyaikat."

Ez igaz, de a keresztény erkölcs egy kicsit magasabb követelményeket állít. A parázna heteroszexuális kapcsolatok sem ártanak úgymond senkinek, de ettől még bűn, például a prostitúció is.

@ "Képzeld el ezt. Milyen lenne egy heterónak ha arra kényszerítenénk hogy éljen homoszexuálisként."

Tényleg borzasztó lenne egy ilyen undormány.

@ "Arról nem is beszélve hogy ha heteroszexuálisként élne akkor azzal hazudna magának és környezetének is."

Ez igaz, és éppen ezért nagy hiba lenne, ha így tenne. Ezért marad az önmegtartóztatás. Számos ember él önmegtartóztató életet pusztán csak azért, mert valami oknál fogva nem tudott megházasodni. A homoszexuálisoktól semmi olyant nem várunk, amit adott esetben egy heteroszexuálistól is ne várnánk el.

Vannak dolgok amelyek azért bűnök, mert egyszerűen méltatlanok az emberhez. Ilyen a prostitúció, de ilyen a homoszexualitás is.

2022. jan. 13. 18:57
 16/22 anonim ***** válasza:
24%

kamu ez is

nagyon nyomja a begyed, mi?

2022. jan. 13. 19:17
 17/22 anonim ***** válasza:
#14: Melyik ország? Ha szabad kérdeznem.
2022. jan. 13. 19:22
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

szp72

De ha egy heteró megtalálja a szerelmét akkor elveheti és kiélhetik a szexuális vágyaikat. De a homoszecuális hiába találja meg a párját nem veheti el. Így pedig mégrosszabb. Konkrétan ez már kínzás kategoríába tartozhat.

Nem elég hogy nem kaphatja meg de még ott is van.

Képzeld el milyen lehet. Mikor ott van a párod, vágytok egymásra de SOHA nem lehet köztetek semmi.

"A homoszexuálisoktól semmi olyant nem várunk, amit adott esetben egy heteroszexuálistól is ne várnánk el."

Mint mondtam mivel nem házasodhat így ez nem igaz.

2022. jan. 13. 19:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

En is "nem Magyarorszagon" elek, es en is Angliaban, ahol 4 evesen kezdodik az iskola.

Nekunk a papunk is nyiltan meleg (anglikan), es bejegyzett elettarsi kapcsolatban el a partnerevel, a templom melletti paplakban. Nekik gyerekuk nincs, csak 1 fo kutya. O jar at a szomszedos altalanos iskolaba mint atya, ha valamit csinalni kell.

A gyulekezetben is van egyutt elo meleg par (plusz 1 macska). Nulla szinten erdekli az embereket. Tudjuk roluk es kesz.

Mar megszoktam, hogy ha magyarokkal beszelgetek a temarol, olyan, mintha a Marson lennek. Borzaszto lehet homoszexualisnak lenni Magyarorszagon.

Vannak melegek, meleg parok a barati korunkben, es a gyerekeim amig kicsik voltak, az egyikojuket imadtak a legjobban. Mar pici korukban mindig szivesen jott babazni, mert ugye nekik nincs. Aztan kicsit nagyobb korukban feloraig orditottak utana, ha elment tolunk. Szoval el tudom kepzelni a meleg sztartanart a kicsikkel.

2022. jan. 13. 19:36
 20/22 anonim ***** válasza:
61%

ugyhogy No8

"a kereszténység szerint a "házassága" egy másik férfival bűn"

nem eppen, ha a meleg papnak is van ferje

es nem kell a hazassagot idezojelbe tenni, mert ezek torvenyes hazassagok

19-es vagyok

2022. jan. 13. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!