Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a szülők elfogadják akkor...

Ha a szülők elfogadják akkor Isten aki jobban szeret állítólag 100x mint a szülő miért nem képes elfogadni?

Figyelt kérdés
Unoka öcsém 19 éves, és homoszexuális. És elfogadta a nagybátyám, és felesége nagynéném, (ők a keresztszüleim) . Akkor Isten miért nem fogadja el hiszen nem tehet róla. Olyan mintha valakinek rossz a látása tehet róla? Nem. Ő így született. Amiről tehet az ember az ha pl: rosszindulatú, gonosz, bánt másokat, gyilkol, lop, csal ha ezért Isten felelősségre von meg értem!!! De aki homoszexuális, biszexuális, nem tehet róla. Sajnos.. csak arról tehet valaki ha rossz indulatu emberként viselkedik. De az unoka öcsém, aranyos, kedves, tisztelet tudo, nem bánt senkit. Meg értem hogy Isten egy férfi és egy nőt hozott létre egymásnak de akkor is erről.nem tehet az unoka öcsém! És én ugyan úgy szeretem ahogy eddig meg az egesz család nagyon szeretjük. És bízunk benne hogy Isten is szereti , de ha az az Isten van akit a biblia le ír nem érdekel mi akkor is szeretjük. !!! Szeretet Istentől van annak ellenére hogy ilyen diktátor.
2022. jan. 13. 07:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

17!

Hollandia

2022. jan. 13. 20:10
 22/22 Demion ***** válasza:

"a keresztény erkölcs egy kicsit magasabb követelményeket állít. A parázna heteroszexuális kapcsolatok sem ártanak úgymond senkinek, de ettől még bűn, például a prostitúció is."

Amiről beszélsz, az nem erkölcs, hanem vallási dogma. A kettő nagyon nem ugyanaz. A dogmákat pedig aki akarja betartja, aki nem akarja, az nem tartja be.

2022. jan. 14. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!