Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért nem képes elfogadni?

Isten miért nem képes elfogadni?

Figyelt kérdés
Isten, miért nem képes elfogadni a melegeket, ha Isten jobban szeret mint a saját szüleim miért nem fogadja el? Hiszen NEM tehet róla az illető ha meleg. Unoka testvérem meleg, és a szülei elfogadták, egyszer se vetették rá, hanem szeretik ugyan úgy... akkor az Úr aki jobban szeret mint egy szülő, miért nem fogadja el? Az URAT meg értem abban hogyha valaki lop, csal, hazudik, bántja embertársát azt persze hogy elítéli, na de ez a meleg fiú, nem bánt senkit, nem árt senkinek, nem lop, nem csal arról meg hogy meleg nem tehet... ugyan olyan mint pl én nem tehetek arról hogy magas a vérnyomásom, meg aszthmás vagyok, meg gyengébb tanuló voltam.... ő ugyan úgy nem tehet a melegségről. Tudom hogy a biblia, elítéli, megtérésre hív ebből mert a "Sátán műve" a homoszexualitas, meg a leszbikusság... de aki ilyennek születik nem tehet róla, attól még nem csal, nem lop és tele van kedvességgel szeretettel. Van egy érzésem hogy Isten elfodja öket csak a bibliaba az lett bele irva hogy nem.
2022. aug. 3. 06:18
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
54%

Isten elfogadja.

Orbánék nem fogadják el akik a gonoszságukat meg a manipulatív viselkedésüket a kereszténység mögé rejtik.

2022. aug. 3. 06:27
 2/67 Drakula ***** válasza:
7%

Az isten nem utálja a meleg hajlammal rendelkezőket. Ahogy az olyanokat sem utálja akik házasságon kivül is sexelnének. Neki azokkal van gondja akik meg teszik.

A melegeket a vallást kővető emberek (kivétel) nem tudják elfogadni.

2022. aug. 3. 06:29
 3/67 anonim ***** válasza:
74%
1#: Mivel tudod bebizonyítani, hogy az általad megnevezett valaki elfogadja őket? Mert az, hogy bemegy a nyáj vasárnap a szent helyükre, ott a adott "tiszteletes" beszél fűt-fát, majd mindenki a mise végén ugyanúgy ócsáról mindent és mindenkit, nem az elfogadásra vall.
2022. aug. 3. 06:30
 4/67 anonim ***** válasza:
14%
A bűn az bűn.
2022. aug. 3. 06:35
 5/67 anonim ***** válasza:
76%
Rossz kategória
2022. aug. 3. 06:38
 6/67 anonim válasza:
77%
Egyáltalán: van bizonyíték Isten létezésére, vagy csak a tömegek iranyításának igénye szülte a vallást? Sok rosszat megtettek már Isten nevében. Többek között boszorkányegetés, keresztes háborúk, stb. A melegek üldözése is ezek közé sorolható.
2022. aug. 3. 07:03
 7/67 Drakula ***** válasza:
58%
Miért vagyok lepontozva? Csak tényeket közöltem. Még csak nem is személyeskedtem.
2022. aug. 3. 07:08
 8/67 anonim ***** válasza:
94%

3-as ez a Te véleményed.

Valaki hisz benne valaki pedig nem.

Nem kell hittérítőt játszani.

Nagyon sok mindent nem tud még az emberiség a világról.

1000 éve ugyanígy kiröhögtek volna ha azt említed,hogy egyszer majd autók járnak az úton a lovak helyett és képesek lesznek gyertya nélkül világítani.

Attól mert Te valamit nem látsz és a jelenlegi tudásod miatt nem tudsz bizonyítani nem azt jelenti,hogy az nem létezik.

Ha nem is abban a formában ahogyan a Biblia vagy a Korán vagy bármi más leírja, de van.

Egyébként ez mindenkinek a magánügye.

2022. aug. 3. 07:11
 9/67 Drakula ***** válasza:
42%

"3-as ez a Te véleményed."

Nem a 6-oshoz beszélsz?

2022. aug. 3. 07:54
 10/67 anonim ***** válasza:
40%
A #4-es hozzászólónak igaza van.
2022. aug. 3. 08:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!