Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények! Szerintetek az...

Keresztények! Szerintetek az önkielégítés bűn?

Figyelt kérdés

Régóta foglalkoztat ez a kérdés és a minap találtam meg ezt a cikket:

[link]

Én nem tudom elképzelni, hogy az önkielégítés bűn legyen. A tinédzser korban lévő gyerekekben igencsak tombolnak a hormonok és miért is ne végezhetnének önkielégítést? Elvégre ez még egészséges is. Nagy mértékben csökkenti a prosztatarák kockázatát és még sorolhatnám. Miért lenne sokkal jobb ha magában tartaná és magömlés formájában távozna belőle a ,,váladék" vagy nem tudom, hogy fogalmazzak. Emellett akkor miért teremtené Isten ezt a cselekedetet egészségesnek és mégis akarná, hogy ne csináljuk?

Nem tudom mennyire tudtam értelmesen megfogalmazni a gondolataimat mindenesetre remélem érthetőre sikerült.

Csatolok szavazást a kérdéshez de attól még örülnék ha kifejtenétek a véleményeteket.

Válaszokat előre is köszönöm!

2022. júl. 7. 16:21
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
53%

Ezt a hülyeséget:D

Én már 3 napja nem nyúltam magamhoz mégsem érzem hogy majd szétdurran a prosztatám

Ha nem vered ki szimplán felszívódik a testben. Nem lesz tőle semmi bajod. Max lesz nedves álmod, de az is csak akkor ha folyton ezen kattog az agyad

2022. júl. 7. 20:43
 22/58 anonim ***** válasza:
43%

Egyébként aki nem keresztény az minek ír ide?

Igen tudjuk hogy szerintetek a Biblia ezer éves mesekönyv, de a kérdés nem is nektek szólt

2022. júl. 7. 20:45
 23/58 anonim ***** válasza:
58%

Valaki légyszi linkelje már be ezt a prosztata rákos dolgot xD

Nem hiszem hogy annó a papok fő halálozási oka az lett volna hogy proszata rákot kaptak.

Ez is csak azt mutatja hogy gőze nincs a témához.

Az meg ne mondja már hogy a Biblia elavult aki a borítóját is csak képen látta

2022. júl. 7. 20:48
 24/58 anonim ***** válasza:
90%
#22, 11-es voltam és keresztény vagyok...na ilyenkor most mi van?😃
2022. júl. 7. 21:06
 25/58 anonim ***** válasza:
37%
#23, 24-es vagyok és olvastam a Bibliát, igaz csak az Ószövetséget, az Újszövetségbe csak belekezdtem. Pont ezért mondom hogy elavult xd, különben miért mondanám?😆
2022. júl. 7. 21:08
 26/58 anonim ***** válasza:
55%
Szóval aki hisz a tudományban is, az sháááthááánistha. 🤣 Tipik szektás baromság.
2022. júl. 7. 21:10
 27/58 anonim ***** válasza:
64%

[link]

😘

2022. júl. 7. 21:11
 28/58 tgt ***** válasza:
89%
Az követ el bűnt, aki kifejezetten azért tekint egy férjes asszonyra, hogy elcsábítsa. Önmagában megkívánni valakit még nem bűn.
2022. júl. 7. 21:38
 29/58 anonim ***** válasza:
64%

És mi az ami annyira elavult benne? :)

Idéznéd hogy hol írtam azt hogy aki ateista az sátánista? :P

2022. júl. 7. 21:47
 30/58 anonim ***** válasza:
34%

Jesszus mi megy itt:D

A Biblia szerint bűn

Sokan vannak akik szerint nem

Az ateisták meg akik nem hisznek ebben az egészben azok meg nem tudom minek írnak ide. Kb annyi értelme van mintha én egy evolúciós cikk alatt neki állnék toporzékolni hogy Isten teremtett mindent és az evolúció hülyeség

De persze megértem ha valaki frusztrált és ki kell adni a gőzt

2022. júl. 7. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!