Van akinek sikerült felhagynia az önkielégítéssel, Istenért?
Figyelt kérdés
2019. okt. 9. 16:48
1/12 anonim válasza:
Én nem Isten miatt hanem azért mert szeretem magamat kínozni azzal hogy nem jutok szexhez. :D
2/12 anonim válasza:
Miért kellene felhagyni? Az nem bűn.
3/12 anonim válasza:
Volt ilyen periódus is, aztán mivel azt a leckét megtanultam, újra mindeggyé avansált.
4/12 anonim válasza:
Többen vannak, akik inkább Istent is bevonták.
5/12 anonim válasza:
Igen, lehet élni tisztán az Istennek és Istennel.
6/12 anonim válasza:
Nekem nem sikerült teljesen. Ritkán, de csinálom. Évek óta nincsen szexuális életem, hozzáteszem lehetne, de csak az nem kell.
7/12 anonim válasza:
Ugyan miért kellene felhagyni azzal?
8/12 anonim válasza:
Jelentősen ritkultak ezek a kísértések.
9/12 anonim válasza:
#2, #7 "Miért kellen?"
Istenért.
A válasz a kérdésben van. Minek írtok ha nem is értelmeztétek a kérdést?
Senki nem beszélt bűnről. Nem Isten büntetésétől való félelemben kell, vagy lehet leszokni róla, hanem azért hogy közelebb kerüljünk Istenhez.
Jelenlegi tudásom, tapasztalatom szerint, függetleneül attól, hogy milyen hatása lehet az önkielégítésnek testileg, lelkileg, az biztos, hogy az önmegtartóztatás nagyon nagy önfejlesztő, önismeretfejlesztő hatással bír (nem csak a szexuális megtartóztatás)
10/12 anonim válasza:
És igen! Jobb motivációról nem tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!