Az Iszlám vallás legkiemelkedőbb eredményei, újításai?
"Köszönöm Testvérem. Ma is tanultam valami újat, bevallom ezt eddig nem tudtam."
Így terjed a hülyeség.
Ráadásul minden második hónapban leírja ezt a muszlim legendát, amire fanatikus szektatársa mindig rácsodálkozik és hálálkodik a "tudásért".
"A balkáni népek leginkább egymást utálják, ha már itt tartunk, de ha valakit közösen kell utálni az a török lesz :D Viccet félretéve, aminek azért némi valóságalapja is van, a nacionalista köröktől eltekintve, úgy általában nem utálnak egy népet sem, mint egyetlen normális ember sem. A román, szerb nacionalistáknak teljesen más indokból van esetleg problémája a magyarokkal."
A magyarokat sehol sem kedvelik a környező országok többségében, ez tény. Legnagyobb részben ennek a történelmi múlt az oka.
"Azt amúgy el tudod képzelni hogy nem csak ez, vagy csak az lehet az oka egy háborúnak, hanem van több szintje/színezete? Vagy csak a kétbites gondolkodásra van agyi kapacitásod? Nem baj az sem, csak kérdem."
Amit írsz az igaz, csak nem rám. Az egybites keresztény gondolkodást vázoltam fel.
"A Bizánciák biztos nem. Tudtommal Mohammed mindenkinek, így a császárnak is ilyen ökölrázós leveleket küldözgetett, hogy térjenek át az iszlámra különben baj lesz, a császár meg visszaküldte a követeket hogy, na jól van fiúk, jobbulást."
Rosszl tudod. Az igaz hogy nem a bizánciak tették hanem a gaszanida keresztények gyilkolták meg a muszlim követet, akik Bizánc vazallusai voltak. Bizánc viszont hadsereggel avatkozott bele pedig rendezhette volna békésen is. Az ökölrázós levél szintén nem igaz. Békés hangvételű levél volt ami máig olvasható mert fennmaradt.
"Az a kis állam ázsiai területeit számítva, kb. a Magyar Királysághoz volt fogható, és adott helyzetben a térség egyik legnagyobb katonai potenciállal rendelkező alakulata volt már akkor is. De amúgy most írtad, hogy bolgáriát akarták megszállni, nem a törökkel foglalkoztak alapvetően."
1366-ban az oszmán állam sokkal kiesbb volt a Magyar királyságnál és katonailag is gyengébb. Csak egy volt a sok kisázsiai török államok közül. Nagy Lajos az 1366-os hadjáratot kifejezetten a törökök ellen indította úgy hogy a törökök részéről nem volt semiféle támadás a magyarok ellen.
"Azzal a szándékkal, hogy megszállják a Balkánt. Mint ahogy részét, már meg is szállták. Szerinted nekik mi keresni valójuk volt ott? :D"
Mi keresni valójuk volt ott? ugyanaz mint a magyaroknak. És ez nem változtat semmit azon hogy magyar-török viszonylatban a magyarok voltak az agresszorok először.
"Aztán persze arról nem esik szó, akik nem a szerencsés elrabolt pár százalékába tartoztak a gyerekeknek, és gyermekprostituáltként a török elit férfitagjait kellett szórakoztatniuk, akár szexuális szolgáltatásokkal, egy kevésbé szerencsés pozícióban. Mert a jó igazhitű muszlim uraknak Isztambultól Delhiig ez volt a kedvenc szórakozásuk valamiért, serdületlen/ kis serdülő fiúkat női ruhában táncoltatni és szexre kényszeríteni őket"
És persze ezt biztosan tudod hogy Isztambultól Delhiig ez teljese általános volt nem csak ritka kivétel :)
"A muszlim államok uralmának, mindig mindenhol, csak pozitív hozadéka volt, semmi hátránnyal, negatívummal nem járt,"
Járt negatívummal mert mégsem voltak teljese függtelenek. Mondanám hogy hasonlítsd össze milyen volt a muszlimok helyzete keresztény országokban ugyanebben az időben, de nem fogod tudni megtenni mert nem létezett ilyen. A keresztények egyszerűen legyilkolták a muszlimokat helyben vagy jobb esetben el tudtak menekülni. Nyugat-Európában teljesen kiirtották az őslakos muszlimokat. Kelet-Európában pedig alig maradtak, de még az 1990-es években is keresztények azok voltak hogy kiirtsák a muszlimokat, lásd délszlám háború, Srebrenica.
"Ráadásul minden második hónapban leírja ezt a muszlim legendát,"
Nálad a történelmi tények egyenlőek a legendával? Vagy csak akkor ha kínosak a keresztényekre nézve? :)
"Nagy muszlim troll showműsor."
Tudjátok, nektek èppen az fáj a legjobban hogy pontosan tudjátok mi nem vagyunk trollok.
"Ráadásul minden második hónapban leírja ezt a muszlim legendát, amire fanatikus szektatársa mindig rácsodálkozik és hálálkodik a "tudásért".
Biztosan nem, mert èn eddig annyit tudtam hogy a bizánciak kezdemènyeztek, de hogy pontosan hogyan törtènt azt nem.
A környező országoknak többségének a magyarok a legkisebb baja. Főleg az egykori jugoszláv területeken. Te egyébként is a Balkánról beszéltél, aminek nagy részét szintén nem a magyarok izgatják.
Aha, a gaszanida arabok megöltek valami követet ezért rontottak neki Bizáncnak. Nyilván Bizáncnak kellett volna békésnek lennie, amikor már hadsereggel vonultak a vazallusa területére. A muszlimoknak miért nem jutott eszükbe békésen rendezni : D De ezek a szegény muszlimok csak sodródtak az árral az agresszorokkal szemben, egészen Toursig, meg Delhiig, amúgy meg gonosz agresszorok nélkül békésen tevegeltek volna az Arab-félszigeten.
Az a békés hangvételű levél, max. irodalminak nevezhető. A cicoma mögött a lényege, hogy térj meg vagy baj lesz.
"1366-ban az oszmán állam sokkal kiesbb volt a Magyar királyságnál és katonailag is gyengébb. Csak egy volt a sok kisázsiai török államok közül. Nagy Lajos az 1366-os hadjáratot kifejezetten a törökök ellen indította"
Olvass inkább utána.
"És ez nem változtat semmit azon hogy magyar-török viszonylatban a magyarok voltak az agresszorok először."
Igen, mert ha török csapatok portyáznak a bodonyi bánság területén az békés akció. Ez a ki kezdte, mint mondtam amúgy sem bír relevanciával a kor viszonyai között.
"És persze ezt biztosan tudod hogy Isztambultól Delhiig ez teljese általános volt nem csak ritka kivétel :)"
Annyira ritka kivétel, hogy egyenesen a szultán palotájában is és a főurak körében is a legjobb buli volt erotikusan táncoló kisfiúkat nézegetni. Afganisztánban meg nem tudnak mit tenni ellene, mert bár illegális a hatóságok is szemet hunynak felette, meg még köztük is sokan nyakig benne vannak.
Én meg mondanám, hogy kérdezd meg az Anatóliai örményeket hogy milyen volt nekik, de már nincsenek. A szent bosnyák muszlim katonákról annyit, hogy ők meg a szerbeket mészárolták le előszeretettel, meg nagyon boldogok voltak hogy az Al-Kaida terroristáit tudhatják a soraik között, több ezer mudzsahedin harcolt a délszláv háborúban, köztük olyanok is akik 9.11-én repülőgépeket vezettek a Pentagonba, többszáz ártatlan embert megölve. Díszes társaság, ugye? A háborúban tuti semmi rosszat nem csináltak.
"Aha, a gaszanida arabok megöltek valami követet ezért rontottak neki Bizáncnak."
Mivel a követ megölése hadüzenet, nyilván nem tehettek mást.
"Nyilván Bizáncnak kellett volna békésnek lennie, amikor már hadsereggel vonultak a vazallusa területére"
Megtehette volna. Még a csata előtt is megtehette volna hogy kártérítést fizet vagy más módon békésen rendezi de nem ezt tette hanem a háborút választotta.
"A muszlimoknak miért nem jutott eszükbe békésen rendezni : D De ezek a szegény muszlimok csak sodródtak az árral az agresszorokkal szemben, egészen Toursig, meg Delhiig, amúgy meg gonosz agresszorok nélkül békésen tevegeltek volna az Arab-félszigeten."
A követ meggyilkolása 629-ben történt. Ekkor a muszlim állam Medina városából és a környező területekből állt. Nagyon logikus hogy egy kis városban élő maroknyi muszlim háborút kezdeményez a világ legerősebb birodalma ellen :)))) Még véletlenül sem a Bizánci Birodalom volt az agresszor :) És persze nem csak Bizánc ellen hanem a Perzsa Birodalom ellen is. Szóval két szuperhatalom ellen egyszerre. Nagyon életszerű és logikus. Tuti nem a két szuperhatalom lehetett az agresszor :)
"Az a békés hangvételű levél, max. irodalminak nevezhető. A cicoma mögött a lényege, hogy térj meg vagy baj lesz."
Békésen az iszlámra hívta de figyelmezette a túlvilági következményekre. Ennyi volt a levélben. Minden próféta ugyanezt tette volna.
"Olvass inkább utána."
Én már réges régen utánaolvastam, te meg azt sem tudtad hogy egyáltalán ilyesmi megtörtént.
"Igen, mert ha török csapatok portyáznak a bodonyi bánság területén az békés akció. Ez a ki kezdte, mint mondtam amúgy sem bír relevanciával a kor viszonyai között."
A kérdés ott kezdődik hogy a magyarok mit kerestek a bodonyi bánságban ami konkréten Bulgária és ezer kilométerre van Magyarországtól. Akkor maradsz az egybites válasznál hogy a keresztény magyarok védték Európát a gonosz muszlimokkal szemben? :)
"Annyira ritka kivétel, hogy egyenesen a szultán palotájában is és a főurak körében is a legjobb buli volt erotikusan táncoló kisfiúkat nézegetni."
Az hogy mi történt a szultán palotájában maguk a törökök sem tudják mert a hárem azt jelenti tiltott terület és kb senki nem léphetett be oda. Amiket a keresztények irogatnak, az az ő fantáziájuk szüleménye.
"Afganisztánban meg nem tudnak mit tenni ellene, mert bár illegális a hatóságok is szemet hunynak felette, meg még köztük is sokan nyakig benne vannak."
Ilyesmi keresztény országokban biztosan nem fordul elő. Se prostitúció se gyerkmolesztálás. Melyik vallás papjai rontják meg a gyerekeket tömegesen és közben az egyház védi a pedofil papokat? Az iszlám országokban még kézenjárva sem járkálhattál akkoriban egy nővel, de te azt állítod minden sarkon prostituáltak voltak, gyerekbántalmazás, homokozás stb :)
"Én meg mondanám, hogy kérdezd meg az Anatóliai örményeket hogy milyen volt nekik, de már nincsenek."
900 évig egész jól éltek. Egészen addig amig a nyugati keresztények fegyvert adtak a kezükbe és a muszlimok gyilkolására biztatták őket.Egyébként vannak még örmények Anatóliában, muszlimok viszont nincsenek Örményországban. Csak mondom hogy Magyarországról kétszer is kiirtották a muszlimokat.
"A szent bosnyák muszlim katonákról annyit, hogy ők meg a szerbeket mészárolták le előszeretettel, meg nagyon boldogok voltak hogy az Al-Kaida terroristáit tudhatják a soraik között, több ezer mudzsahedin harcolt a délszláv háborúban, köztük olyanok is akik 9.11-én repülőgépeket vezettek a Pentagonba, többszáz ártatlan embert megölve. Díszes társaság, ugye? A háborúban tuti semmi rosszat nem csináltak."
Lehet hogy csináltak rosszat de az nem minősült népirtásnak. Amit viszont a keresztény szerbek tettek a Hági bíróság szerint bizonyítottan népirtás. Az Al-Kaida terrorszervezetet meg ISIS-t és hasonlókat pedig az USA hozta létre tehát ez is a keresztények műve.
"Biztosan nem, mert èn eddig annyit tudtam hogy a bizánciak kezdemènyeztek, de hogy pontosan hogyan törtènt azt nem."
Biztosan igen, mert én is sokszor olvastam már tőle ezt a legendát. Te pedig mindig rácsodálkozol, hogy mennyire "okos" dolgokat ír. Lehet végig se olvasod rendesen.
"Lehet hogy csináltak rosszat de az nem minősült népirtásnak. Amit viszont a keresztény szerbek tettek a Hági bíróság szerint bizonyítottan népirtás."
Ami viszont népírtás és szintén van róla bírósági határozat, az az örmény népírtás, amit a muszlimok követtek el, s közel 1 millió ártatlan ember halálát követelte. A mostani orosz-ukrán háború is borzalmas, nagyon sok halottja van mind a két oldalon, de a muszlimok még ennél is sokkal, de sokkal több ártatlan örményt öltek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!