nem kell nyugattó mert csak szánlak és nevetek hogy ennyire buta és szánalmas emberek vannak akiket az orruk előtt cáfolnak meg és még sem tudják elismerni a vereségüket... hát igen ez a fránya ego és gőg a semmire
2022. febr. 11. 02:57
42/51 anonim válasza:
na mindegy én végeztem mert felesleges fizikával és valósággal érvelni egy ateista ellen ":DDD szóval jah
2022. febr. 11. 02:58
43/51 anonim válasza:
Látod megint csak sértegetsz ahelyett hogy beismernéd hogy a paradoxont feloldani nem lehet.
2022. febr. 11. 02:58
44/51 anonim válasza:
Mire mennénk vele, ha nem szeretnénk, mint embereket. Az már más kérdés, hogy mit szeretnének elérni a mondandójukkal. El lehet hárítani szeretettel is, ha nem tetszik.
Ki nem szereti, ha emberségesen bánnak vele?
Legyetek jók, ha tudtok! 😅
2022. febr. 11. 06:03
45/51 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy keresztényként, vagy általánosan vallásosként/hívőként szeretettel és békével kell azok felé is fordulni, akik téves úton haladnak. Én vitákra nyitott vagyok, ezért szívesen meghallgatok mindenkit, akit méltónak tartok rá. Krisna tudatúakkal elbeszélgetnék szívesen, mert érdekesnek tartom a hinduizmus ezen ágát, de még nem találkoztam velük. A jehovisták, a hitgyülisek stb. nem igazán foglalkoztatnak, de természetesen beszélnék vele. Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki az utcán próbál téríteni. Az már aggályosabb, ha éjszaka, meg hajnalban kopogtat. Szerencsére nem volt még "szerencsém" ilyenhez. A tévtanokra pedig reagálni kell. A vita a legjobb fegyver.
2022. febr. 11. 19:41
46/51 anonim válasza:
Engem gyerek- és fiatal koromban sokszor próbáltak igen primitíven és érzelmi zsarolásokkal megtéríteni, úgyhogy emiatt elég sok indulat van bennem.
2022. febr. 12. 14:52
47/51 anonim válasza:
Ha bölcsességet akarunk szerezni a rossz élményeinkből másokkal...
Ami nem tetszik, olyan ne legyél.
Amit szeretnéd, hogy cselekedjenek Veled azt cseleked Te is másokkal.
2022. febr. 12. 15:18
48/51 anonim válasza:
Utalóm őket ide tartoznak a Jehova tanúi, Erdélyi Ágoston, stb.
2022. febr. 15. 18:59
49/51 anonim válasza:
Nagyon erőszakosak, nem tudják elfogadni, ha nem érdekel tégen amit mondani szeretnének, minden mondatodba belekapaszkodnak, hogy hátha mégis, én megtanultam, hogy keményen kell velük beszélni, mert csak abból értenek.
Sokan még gusztustalanok is, mert rácuppannak arra, aki lelki válságon mennek át, kihaszálják a súlyos betegenek az állapotát amikor épp próbálják keresni az utat Istenhez.
2022. ápr. 14. 14:52
50/51 anonim válasza:
Ők nem hittérítők, hanem szektás térítők, mint a Jehova tanúi vagy hitgyülisek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!