Szeretitek a hittérítőket?
15 pont ezért vagy térítős szinten mert logikáról pofázol közben meg semmit sem tudsz...
na most nullponti energia:
a termodinamika 1. főtételében: (azaz ez egy alapvető fizikai kihághatatlan törvény) kimondja hogy egy anyag belső energiája az egyenlő a leadott hővel (a hő azaz energia vándorlása 2 test között igazából)
na most van az abszolút nulla fok! amikor egy tárgy/anyag/atom elveszti minden energiáját mert a hő egyenlő energiával (abszolút nulla fok alá nem tud menni semmi nincs mozgás ami egyenlő azzal hogy nincs energia)
de ott van a határozatlansági reláció:
ami mér kvantum fizika de kimondja hogy a részecskék helyzete és sebessége nem határozható megegyszerre mert amikor az egyiket pontosan megmérjünk akkor a másik annál pontatlanabb lesz
a nullponti energia:
gyakorlati mérése miatt valós fizikai ellentmondás tapasztalható a VALÓS VILÁGBAN TUDOMÁNYOSAN!!!
azaz abszolút fokon egy anyag belső energiája nem tud nulla lenni hanem van energiája ami nullához közeli de sosem nulla!
2 fizikai alapszabály amit méréssel bizonyítottak de sajnos még is ellent mond egymásnak!
"mikor rácáfolok a tévképzeteikre vagy ellentmondásba kerülnek meg lefagynak vagy ignorálják" kb én is mindig így járok kivétel nélkül mikor a keresztényelleneseket avatom be a fizikába... ":DDD
mert valljunk be az hogy azért nincs isten meg isteni mert te azt mondod csak mert nincs
közben meg a fizikai tudásod a gimis emeltszintre terjed ki ami meg elég szánalmas sajnos mert én speciel nem tanultam iskolában fizikát csak általánosban de már 4-5 éves korom óta tanulom magamtól otthon (mármint az szánalmas hogy a gimis emelt fizika ilyen alap dolgokat nem tud
meg persze az is szánalmas amit csináltál hogy megint csak azzal akarsz bizonyítani hogy van vagy nincs hogy:
"trust me bro I SAID that"
világ mém angol nyelven a lényege hogy bízz bennem mert azért igaz amit mondok mert ÉN mondtam! kb magyar narancs ha már hazai példával kell rukkolnom :D
a lényeg jelenleg a fizika tele van ilyen logikai ellentmondásokkal amik nem csak filozófiai szempontból problémások hanem a mérések a fizikai alapszabályok és a matek számára is az
mindkettő tétel igaz önmagukban de ha már egybe nézzünk őket akkor sajnos probléma lesz belőle mert az energia megsemmisül ami meg már megint lehetetlen mert alaptörvény hogy energia nem hozható létre és nem is pusztítható el!
az éter elméletet te kis nyomi sosem vették komolyan a tudósok és semmi alapja nem volt! ":D
ellenben a termodinamika egy bizonyított valós dolog ezért is problémás mert nem a feltételezett alaptalan dologgal áll szemben hanem a kőbe vésett dologgal + az általános fizika sincs meg még!
ha nem lehetne semmit sem lehűteni nulla fokra akkor nem lenne egy ilyen nagy probléma... ":D ne akarj most gyorsan googlén kikeresni mert te magad mondtad alap középsulis fizikád van -_-
és az univerzumnak is van vége csak folyamatosan tágul... ja valamint több elmélet is van amely szerint nem tud végtelenségig tágulni ":D
hát igen... okoskodni lehet de sem a teológiában sem a világi tudományban nem állod meg a helyed sajnos...
amúgy nem mondtam hogy varázslatban hiszek meg természetfeletti lényekben :P
rém szánalmas vagy ":D
nullponti energia
de maga a határozatlansági reláció is már önmagában paradoxon és úgy hogy a határozatlanságit csak is a kvantumban vesszük már akkor is paradoxon és logikátlan ":D
a paradoxont meg feloldottam filozófiailag mert ha kontextusként kezeljük akkor máris láss csodát különben hogyan lehet érvényes termodinamika 1. tétele és a határozatlansági reláció?
az abszolút fok van csak a mérnöki dolga még nehézkes... de a matek miatt lehetetlen a matek meg nem téved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!