Szeretitek a hittérítőket?
nem csak két elmélet ott van még a megfigyelő hatás is :"D :P
és lényegtelen hogy mennyi mert van!
egyik sem szorul kiegészítésre mert valós dolgok... ne akarj már cáfolni a kor legnagyobb fizikusait :P ha ők nem tudják mi a probléma akkor biztos nem te fogod ugye "trust me bro i said that" egyre jobban igazolod ezt :P
24 ha van isten akkor az mindenképp természetes hisz semmi sem lehet természet feletti
ez csak megint csak a low iq szintűek hangoztatják... alapvető filozófiai baki...
29 és már megy a kötekedés mert nem tudsz intellektuálisan nyerni ":D
gondolkoztam fel lett oldva csak nem akarod elismerni :P ilyen egyszerű a dolog...
ősrobbanás meg van? és miért lenne ironikus? sok fizikus volt vallásos illetve az ősrobbanás elméletet is egy belga pap fedezte fel aki egyben fizikus is volt :P ":D jahhh more
várj mondok jobbat ha már ősrobbanás! na most hogyan jöttek létre a fizikai szabályai ha nem volt előtte semmi szabály?
nem volt 4 kölcsönhatás nem volt anyag sem hullám sem energia... ami szembe megy az energiamegmaradás törvényével :P
31 szánalmas vagy sajnos :/ ahogy mondtam az általad felvázolt paradoxon fel lett oldva... nekem nem kell bizonyítanom isten létezését mert nem ez a szándékom hanem hogy érveljek hogy létezik ellentmondás!
és ne vegyünk ide a fizikát? ja mert totál süket vagy belőle és alul maradtál ráadásul meg lettél cáfolva? :DDD értelek bro
hiába hogy elmélet mikor a tudosok elfogadják és minden jel erre mutat köztük a háttérsugárzás is és a táguló univerzum is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!