Fogalmunk sincs mi volt az ősrobbanás előtt de ettől még nem fogom azt hinni hogy egy varázsló csinálta a világot, ennyi erővel a húsvéti nyuszi is hozhatta a világot a mikulás zsákjában.
2022. febr. 11. 02:43
32/51 anonim válasza:
Az nem feloldás amit írtál az hogy elé írod az akarat szót az egy baromság, te vagy a szánalmas.
2022. febr. 11. 02:44
33/51 anonim válasza:
nem az előttről van szó ":D hanem az állapotról mert azt mondja az elmélet hogy mi játszódott le és 1 planck idő alatt ért el mert csak ezzel tud foglalkozni a tudomány és valószínűleg az ősrobbanás előtti pillanattal sosem fog tudni szóval lehetséges hogy a semmiből lett valami de nem a lényege neki hanem hogy az energiamegmaradás alaptörvényének mond ellent :P
2022. febr. 11. 02:45
34/51 anonim válasza:
34 varázsló ":DD látod ezért vagy szánalmas mert nem akadémiás vagy te hanem egy proli tróger aki ugyan azzal a habzó szájjal veszik meg mint a végletekig elbutult és elvakult fanatikus térítők ":D
2022. febr. 11. 02:47
35/51 anonim válasza:
35 nem akarat hanem kontextus mert megint csak önmagában a két alaptétel létezik de ha egyszerre létezik akkor az anyag megszűnik az energiával együtt ami lehetetlen! ;)
"trust me bro I SAID THAT THERE IS NO A WIZARD WITH A STICK!"
2022. febr. 11. 02:48
36/51 anonim válasza:
a fajtád mindig az éterrel jön de azt sosem vették komolyan egy elismert tudós sem és semmi jel nem volt rá nem hogy matematikai mérések :P
2022. febr. 11. 02:49
37/51 anonim válasza:
Hú de csúnyán beszélsz, talán fel ment a vérnyomásod? Ezt ne felejtsd el majd meggyónni nehogy a nem létező pokolba kerülj miattam ahol örök kínszenvedés vár rád :d a semmiből világot csinál ni nem varázslás? Vagy a tengert kettéválasztani?
2022. febr. 11. 02:50
38/51 anonim válasza:
nem gyónok :P nem járok templomban... persze személyeskedj csak ahhoz ért a proli tróger fajtád ;)
csúnyán nem beszéltem hanem értelmesen vitázok és az alapján mondok dolgokat ahogy te itt előadod magad nem pedig a magánéletedet firtatom
tudod jelenleg egy olyan valakivel beszélsz aki a tudományon nőtt fel nem pedig gimis fiizkán pár évet ;) azért ha már ateista vagy akkor a tudomány és logika oldalán kellene állnod de mindannyian tudjunk hogy az ateizmus igazából a keresztény utáló tudatlan parasztot jelenti... túl sokszor találkoztam ilyennek :D ezért is mondtam hogy te a fanatikus térítő ekvivalense vagy csak épp ellentétes töltéssel :"D magyarán te vagy az elektron pozitronja
2022. febr. 11. 02:55
39/51 anonim válasza:
Egyetlen kontextus van csak létrehozza a feltörhetetlen lakatot. Vagy kinyitja vagy nem. Ha kinyítja ha nem akkor is én győzök :d vegyél be egy nyugtatót
2022. febr. 11. 02:55
40/51 anonim válasza:
schrödinger macskája? ":D egyetlen kontextus? hagyjuk már... túlságosan is tudatlan és képzetlen vagy sajnos a vitához
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!