Szeretitek a hittérítőket?
3. 😂😂😂
Egyszer az astoria aluljaróban támadtak be jehovák... azt mondja, olyan hírt mond, amit még sose hallhattam.. Jezus feltámadt! Erre en zsigerből: valóban feltámadt. Az öregasszony ott helyben lefagyott. 😂
Krisnasokat kedvelem, veluk szoktam beszelgetni, igaz nem vennem fel a hituket de nagyon erdekes.
A jehovakat viszont elkuldom a busba. Katolikus vagyok egyebkent
11es.
Azt hiszed hogy létezik egy mindenható isten, akkor ez az isten képes lenne létrehozni egy feltörhetetlen lakatot amit senki sem tud kinyitni. Igen ám de ha senki sem tudja kinyitni akkor ő sem képes rá. Ha meg mégis akkor viszont nem képes feltörhetetlen lakatot létrehozni igy nem képes bármire.
Ezzel az egyszerű példával meg is cáfoltam a mindenhatóságot mert logikai ellentmondás. Nincs természetfeletti, ideje felnőni.
12 ez a sziklás/köves példa ":D és igen ez egy jó filozófiai ellentmondás és paradoxon DE a paradoxonokat is fel lehet oldani ;) hawking féle időutazás meg oldja a nagypapa és az alapvető időutazó paradoxonokat ajánlom hogy olvasd el mert ja... csak mert jó ":D
viszont ha azt nézzünk hogy a mindenhatóság tényleg mindenhatóság azaz limit nélküli akkor mindig a kontextust kell nézni ergo feloldható az isteni szikra paradoxon miszerint abban a kontextusban amiben isten azt akarja bizonyítani miszerint tud olyan sziklát teremteni amit nem tud felemelni akkor olyant fog teremteni viszont ha azt akarja hogy azt a sziklát feltudja emelni akkor azt már felfogja tudni emelni
ez is egy gondolat kísérlet ami fel oldja ezt a paradoxont!
és logikai ellentmondás? ":DDD kérlek akkor azt mond el nekem te nagy ateista(keresztényellenes) szaki hogy miért van nullponti energia? ":D kérlek szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!