Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mas is unja ezeket az ilyen...

Mas is unja ezeket az ilyen oltasmanias hittérítőket az interneten? Mindenkinek a magánügye.

Figyelt kérdés
Facen es gyk-n is rengeteget latom, hogy “aki nem oltja be magat, azt büntessék meg!!!” stb. Nem ugy volt hogy ezt mindenki eldöntheti magának? Pont ezert nem is kotelezo. Mi koze ahhoz masnak, hogy xy mit csinal?

2021. márc. 22. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
59%

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1103782..

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__110..

Aha, nem is az oltásellenes szektások az erőszakosak...hagyjátok már békén az embereket.

2021. márc. 22. 15:47
 2/82 anonim ***** válasza:
40%
Azt én sem értem hogy miért az oltottak rettegnek, hiszen elvileg őket védi az oltás a súlyos állapottól. Akkor nem mindegy nekik, hogy vannak akik nem fognak oltatni? Szóval a logikájukat nem értem.
2021. márc. 22. 15:48
 3/82 anonim ***** válasza:
49%
Már a városi csoportokat sem nézem, mert a nyomorult, agresszív oltásellenesek mindenkinek bebüfögnek valamit, ha kérdést mer feltenni vagy esetleg le meri írni, hogy oltani szeretne.
2021. márc. 22. 15:49
 4/82 anonim ***** válasza:
18%
Igen, de azért van egy vakcina amit tényleg be kellene tiltani. Khm AstraZeneca khm khm.
2021. márc. 22. 15:49
 5/82 anonim ***** válasza:
87%
2. Ti rettegtek folyamatosan és próbáljátok téríteni az embereket. Ha meg nem ért veletek egyet, akkor birka, agymosott, biztosan retteg. Én leszarom, ki oltatja be magát, leírtam már az előbb is, hogy még nem regisztráltam, de mindenhol a radikális oltáselleneseket látom őrjöngeni.
2021. márc. 22. 15:50
 6/82 anonim ***** válasza:
61%
2-es vagyok. Engem nem érdekel ki oltat ki nem, csak mindkét esetben megfontoltan döntsenek. Mindenki maga dönt, de ezt nagyon sokan elfeledik, és szélsőségesek lesznek. Szerintem senkit sem lehet lebeszélni az oltasról ha oltatni akar, joga van hozzá, de rábeszélni sem, mert neki meg ahhoz van joga hogy ne oltasson. Mindkét helyzetben egy dolgot kéne tenni: tiszteletben tartani a másik ember döntését.
2021. márc. 22. 15:54
 7/82 A kérdező kommentje:
En csak annyit mondok, hogy nem akarok oltakozni, utana meg sem említem, hogy mi a velemenyem az egészről, nem velemenyezek senkit a döntése alapjan, de az oltasmaniasok maris ramszallnak, es tukmaljak ram az egeszet. Szoval ok se annyira szentek. Mindenkinek a sajat döntése hogy mit csinal. Ha szerintetek majd aki nincs beoltva ugyse mehet sehova, akkor miert karogtok annyira? Ti “védve” vagytok, mi meg nem, mit zavar az titeket akkor? 😄
2021. márc. 22. 15:54
 8/82 anonim ***** válasza:
50%
Nekem néha úgy tűnik, hogy akik oltattak, azok is nagyon bizonytalanul tették, kapkodva, átgondolatlanul, és jó pár ember van, akik úgy oltattak, hogy maguk is félnek az oltás következményeitől, de ezt nem vállalják fel nyiltan, így azokra ugranak rá, akik egyszerűen nem akarnak oltatni. Lehet rosszul látom de én így vettem észre.
2021. márc. 22. 15:58
 9/82 anonim ***** válasza:
69%

Fertőző betegségről beszélünk, én nem is értem, ez hogy lenne magánügy...

Vannak, akik szeretnének oltást, de orvosi utasításra nem kaphatják meg, őket pl. csak azzal tudnánk védeni, hogy aki teheti, beoltatja magát.

2021. márc. 22. 16:02
 10/82 A kérdező kommentje:
Vegulis maganugy, mert ha nem mondom el neked, hogy beoltottak e vagy se, vagy jelentkeztem e ra vagy nem, akkor sose fogod megtudni. Mindenki magának eldöntheti, mert nem tették (még) kötelezővé.
2021. márc. 22. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!