Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mas is unja ezeket az ilyen...

Mas is unja ezeket az ilyen oltasmanias hittérítőket az interneten? Mindenkinek a magánügye.

Figyelt kérdés
Facen es gyk-n is rengeteget latom, hogy “aki nem oltja be magat, azt büntessék meg!!!” stb. Nem ugy volt hogy ezt mindenki eldöntheti magának? Pont ezert nem is kotelezo. Mi koze ahhoz masnak, hogy xy mit csinal?

2021. márc. 22. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
100%

27 éves vagyok, ennek mi köze bármihez? :D

"eddig is sokan meghaltak akiknek nem kellene" - tudom, pontosan erre írom, hogy ez nem jó!

"a te világodba a covid előtt gondolom mindenki halhatatlan volt vagy csak szimplán nem izgatót" - tekintve, hogy a szeretteim között többen is élnek az influenza életre szóló szövődményeivel, ez pont nem talált, engem ez évek óta izgat, és évek óta dühít hogy mennyire nem teszünk semmit...

Bár nem értem, hogy az éttermek attól miért mennének tönkre, hogy a betegek otthon maradnának, és a zsúfolt tömegközlekedésen hordanánk maszkot, hiszen én ezt írtam.... nyilván nem kellene mindent bezárni minden influenzaszezonban, ilyet sehol nem említettem.

2021. márc. 24. 16:58
 62/82 anonim ***** válasza:
15%
57, 58. Somogyban dettó, 2019-ben volt 4500 halott, míg 2020-ban 4700. Komolyan, ez a halálos járvány? 59-es, erről már volt szó a 40-es kommentben, hogy sokan azért halnak meg, mert a Covidra hivatkozva nem kapnak megfelelő ellátást, s valljuk be, sokan jó magasról lesz..... az egészségüket, nem járnak el szűrésekre, vérvételre, stb, eszik a sok szemetet, szívják a bagót ezerrel. Ez már hadd ne az én felelősségem legyen. A maszk (zárt térben), meg a távolságtartás OK, de ez már kicsit sok, hogy dolgozni nem hagyják az embert, a kedves Orvosi nem mondom mik, meg még partnerek is ebben az egészben. S már a mentősöknek is tele a hócipőjük ezzel a hülyítéssel.
2021. márc. 24. 20:00
 63/82 anonim ***** válasza:
19%
Tejesen igazad van 62 csak 61 gondol magára mert szerinte a covid előtt mindenki halhatatlan volt.Magyarország gazdasága eddig is az összeomlás szélén állt mivel kevés a termelés meg hatalmas a bürokrácia család rokon sógor.De a hírekben még 5 percet se szánnak arra hány család ment tönkre vagy hányan kerültek utcára.Ez már egy igen komoly diktatúra északórában ilyenek a párt katonák hogy, szó nélkül hajtják végre az utasításokat.Mint itt is teszik a rémhír terjesztéssel napi szinten.Remélem a sok pénzen amit keresnek gerincet tudnak majd vásárolni meg majd tudnak tükörbe is nézni.Nem volt elég ennek az országnak 2 háború amibe területei nagy részét elvesztette utána orosz megszállás.Még egy saját diktátort is sikerült ki termelni aki ki szolgálja a nyugatot közben diktatórikus rendszert ki építve és természetesen nem a demokrácia számít hanem hogy, legyen olcsó munkaerő heti 6 napa.
2021. márc. 24. 20:35
 64/82 anonim ***** válasza:

"csak 61 gondol magára mert szerinte a covid előtt mindenki halhatatlan volt"

Elolvastad egyáltalán, amiket írtam? :)

Mert én pontosan erről írtam, hogy "a szeretteim között többen is élnek az influenza életre szóló szövődményeivel, ez pont nem talált, engem ez évek óta izgat"

"a hírekben még 5 percet se szánnak arra hány család ment tönkre vagy hányan kerültek utcára"

Tv nincs bekötve nálunk, de internetes hírportálok tele vannak ezzel a témával.

Továbbra se értem, miért menne tönkre a gazdaság attól, hogy januárban maszkban buszozunk. :D

2021. márc. 25. 08:43
 65/82 anonim ***** válasza:
20%

64 téged lehetetlen meg győzni neked nincsenek önálló gondolataid azt teszed amit mondanak neked vagy amiből hasznod van.Csak annyit tanácsolok gyere el Zalába és nézd meg az üzleteket hogy, mindegyiket eladó felirat van kint és szinte minden lakásnál is.És egyre több a hajléktalan is és tök jó hogy, el mondjak minden nap hányan haltak meg de azt miért nem lehet elmondani.Ma ennyi embertől vették el a végrehajtok a lakást ennyivel lett több munkanélküli.

"Továbbra se értem, miért menne tönkre a gazdaság attól, hogy januárban maszkban buszozunk. :D"

A gazdaság már rég tönkre ment az előtte is rossz volt itt nem arról kel beszélni hogy, tönkrement ez már rég megtörtént.De amíg továbbra se valósággal foglalkozik a rémhír terjesztő banda.Bár tudom ha véget ér az egész covid hiszti a gazdaság 1 nap alatt helyre fog állni úgy hogy, jelenleg azt mondják minden szép és jó.Még a problémát se ismerik el.

2021. márc. 25. 10:38
 66/82 anonim ***** válasza:

De mutasd már meg, hogy HOL ÍRTAM OLYAT, HOGY BE KÉNE ZÁRNI BÁRMIT IS???? :D

2021. márc. 25. 10:44
 67/82 anonim ***** válasza:
33%
Semmi probléma nem volt a maszkkal egészen addig, míg ki nem találták, hogy még az utcán is hordani kell.
2021. márc. 25. 11:59
 68/82 anonim ***** válasza:
65-ös hiába mondod, úgysem hiszik el, hogy Zala megye borsodi szinten van!
2021. márc. 25. 12:13
 69/82 anonim ***** válasza:
26%
Tudom 68 de nem is az számít hogy, a valósságos helyzet milyen a településekbe hanem a covid. Amit 24 órán keresztül nyomnak tv,rádió,plakátok.Mert a covid mindent felülír egyes emberek elméjében aki meg ne adj isten tönkre ment gazdaságilag az így járt vagy a természet rendje.De a covid nem lehet így állni mert az mindent felül ír csak majd az újra nyitásnál remélem nem orbán banda fogja felvásárolni a tönkre ment üzleteket. Ezzel még jobban erősítve a diktatórikus ki építést mert látjuk a médiában ez milyen jól ment nekik.Ne adj isten ha nem a covid tolnák 24 órába lehet nem kapnának fizetést ezek a jó emberek a médiában.És tisztelet annak aki inkább felmondott mit sem azt hogy, ebben részt vegyen.
2021. márc. 25. 13:24
 70/82 A kérdező kommentje:
67, nekem elotte is volt problemam, h sokan nem hordják normalisan, de foleg az öregek, es pont miattuk vannak 80%ba ezek a korlátozások es zavar hogy pont ennyire tesznek ra.
2021. márc. 25. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!