Mas is unja ezeket az ilyen oltasmanias hittérítőket az interneten? Mindenkinek a magánügye.
Figyelt kérdés
Facen es gyk-n is rengeteget latom, hogy “aki nem oltja be magat, azt büntessék meg!!!” stb. Nem ugy volt hogy ezt mindenki eldöntheti magának? Pont ezert nem is kotelezo. Mi koze ahhoz masnak, hogy xy mit csinal?2021. márc. 22. 15:44
31/82 anonim válasza:
#30: Nem csinálok belőle kívánságműsort. A héten kórházba megyek, megkérdezem majd a hematológust, mit kaphatok. Amennyire utána olvastam, nekem az AstraZeneca lenne a legjobb. De bármit elfogadom, amit a kezelőorvosom javasol.
32/82 anonim válasza:
Természetesen regisztráltam amint lehetett.
27 éves vagyok.
Most jobb? :D
(9-es és 12-es válaszoló voltam)
33/82 anonim válasza:
Igen, mert az oltásmániások miatt fogunk mind meghalni..
34/82 A kérdező kommentje:
33: XD
2021. márc. 23. 13:31
35/82 anonim válasza:
#23 talán inkább a kedves kormányt, előző kormányokat kellene felelősségre vonnod, amiért tönkre b..szták az egészségügyet, s most engem szívatnak, mint mikrovállalkozót, közben a multi minden akadály nélkül nyitva lehet. Ok, oltatom magam, de csak akkor, ha a felelősséget is vállalja valaki, mert azért kísérleti nyúl nem leszek.
36/82 anonim válasza:
#35 vagyok. Amúgy az orvosom se oltatná be magát. Hoppá. S ez k...rvára nem az oltásellenességről szól. Attól, hogy valamit nem PÁRTOLOK, még nem jelenti azt, hogy ELLENZEM is. Ezt a két fogalmat valahogy rendre összekeveritek.
37/82 anonim válasza:
Persze, hogy unom. Én már nagyon támogatnék egy no-go zónát. “Csak akkor nyitunk, ha a 65 év felettiek többsége beoltatja magát.” Hogy függ össze a kettő? Legyenek a veszélyeztetettek bezárva, s hagyják az embereket dolgozni, élni. Ja, arról már nem is beszélek, hogy a buszon helyet nem lehet találni a sok nyuggertől. Vagy ez nem felelőtlenség? Ezt szabad? Csak mi fiatalok ne menjünk iskolába, bulizni. Értem.
38/82 anonim válasza:
Ebbe se látom a logikát, írtam én valahol, hogy egyetértek a kormány intézkedéseivel, vagy hogy egyébként nem pont a kormány legutóbbi mesterkedése kapcsán hagyta el 5000 dolgozó az eü-t és emiatt engem be kellett vonni az ellátásba? De attól, hogy egy kormány inkompetens, egy járvány még jelen van, elhiszem hogy neked se éppen rózsás az életed jelenleg, de tudod mi rá és mi lenne rá a megoldás akkor is ha más kormány lenne hatalmon? Az oltás. Ezen a tényen az égegyadta világon semmi nem változtat. A kísérleti nyúl szövegeddel meg egyszerűen nem tudok mit kezdeni, el lett mondva csillió szakértő által, hogy a vakcinák biztonságosak, X millió ember már megkapta a világon és lásd, itt vagyunk. Összesen valami 30 embernél találtak mellékhatást a 17 millióból és azt se tudták bizonyítottan a vakcinához kötni. Egy szem cukorkába nagyobb eséllyel halsz bele. Az orvosodra nem tudok mit mondani, azon kívül, hogy orvos berkekben nem lehet valami népszerű, ha máshol nem, az eüben kötelező kellene, hogy legyen az oltás, bár szerencsére így is az eü dolgozók 99%-a kéri és megkapja. Hoppá. Lehet valamit nem pártolni, ha az az egyéni érdeked, de ez pont közjóléti kérdés. Ha beoltatod magad, azzal mindenki de mindenki jól jár, és hogy jó páran nem ismerik fel, hogy ez mindenkinek az egyéni felelőssége lenne, ugyanúgy ahogy nem kezdesz el 200-al száguldozni a belvárosban, mert azzal magadnak és másoknak is kárt okozol, azzal én nem tudok és nem is akarok mit kezdeni.
39/82 anonim válasza:
#37: Ez se világos számomra, ez már dedó szint. Ha valaki nem vállal felelősséget, akkor duzzogok és akkor én se fogok vagy mi? Ugyanúgy vonatkozna az idősekre is minden, amikor a szabályok betartására kérnek, akkor mindenkit erre kérnek.
Zárjuk be a 65 éveseket? Bravó, meg is van oldva a probléma. Még jó, hogy a csapból is az folyik, hogy 30 és 40 évesek vannak újonnan az intenzív osztályokon.
40/82 anonim válasza:
#39 Kiváncsi lennék, hogy azoknak a 30, 40 éveseknek van-e más egyéb baja, amit a Covidra hivatkozva nem akarnak/akartak kivizsgálni. “Jöjjön majd vissza Zsolt félév múlva.” Rengeteg ismerősöm átesett ezen a Covidon, jó pár krónikus beteg is, aztán valahogy mind kigyógyult belőle. Ez nem dedó szint, ez szimpla rágalmazás, s a felelősséget senki se vállalja. Vagy mi a garancia, hogy 1-2 múlva nem lesz mellékhatása? Egy influenza vakcina 40-50% hatékonyságú. Akkor a mostaniakba miért bízzak meg? Elég népszerű az orvosom, igaz, nem a pénz motiválja, mint a többséget, viszont mindekinek melegen ajánlja az időszakos kontrollt. Ja értem, dedó szint, hogy sokan esnek depresszióba, aztán, ha kiugrik az ablakon, ráfogják, hogy Covidban halt meg. Urambocsá, az én felelősségem az, ha valaki arra sem képes, hogy tegyen az egészségéért, ne zabáljon össze-vissza, s eljárjon kontrollra, vérvételre félévente?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!