Mas is unja ezeket az ilyen oltasmanias hittérítőket az interneten? Mindenkinek a magánügye.
Mi annyit mondtunk, hogy ha azt akarod, hogy vége legyen ennek a fosnak, akkor oltatni kellene, mert jelenleg ez az egyetlen esély.
Ez jól látszik Izraelben, ahol a lakosság nagy része már át van oltva.
Az oltásoknak meg nyilván idő kell, mindenhol le van írva, hogy a második oltás után 2 héttel lesz védettség, nem az első után egy nappal....
Ez nem hülyítés. Pont a kormány hülyíti a népet, hogy minden fasza és padlóra küldtük a vírust. A helyzet sokkal szarabb, mint ahogy a kormány kommunikálja. Sokkal. Csak nemzetközi statisztikákat kellene nézni, itthon a második legnagyobb a halálozás 1 millió főre az utóbbi egy hétben.
És neked, autoimmun betegként, akinek nem javasolják az oltást, pont az lenne a megoldás, ha a többi, egészséges, aki megteheti, beoltatja magát. Miattad is.
"évekkel ezelőtt abszolút nem érdekelt senkit, hogy egy februári hónapban mennyien haltak meg az influenzába"
Szerintem ez is szomorú, igazán alap lehetne évek óta, hogy aki beteg az otthon marad, nem állunk egymás tarkójába a boltban, neadjisten maszkot húzunk a zsúfolt tömegközlekedésen.
De úgy tűnik, sokan pozitívnak élik meg, hogy évről évre meghal egy csomó ember, vagy súlyos szövődményekkel kénytelen élni.
Ez tök oké, már csak azt nem értem, hogy ezen mit nevezünk civilizált társadalomnak...
Az a helyzet gyerekek, hogy át vagyunk vágva mint 💩 a palánkon.
"55 De úgy tűnik, sokan pozitívnak élik meg, hogy évről évre meghal egy csomó ember, vagy súlyos szövődményekkel kénytelen élni.
Ez tök oké, már csak azt nem értem, hogy ezen mit nevezünk civilizált társadalomnak"
Na akkor elmondom mi a valóság Zalába vagyok pincér elvesztetem az állásom nincs semmilyen átképzés a vírusra hivatkozva nem indul semmi.Egyedül katonának tudok elmenni ha nem lett volna félretett pénzem az utcán lennék az egyik kolléga öngyilkos is lett mert nem tudta fizetni az albérletet és az utcára került.Egy évet el vettek az életemből és korlátoztak úgy hogy, nem követem el semmit nekem azt az időt ki fogja vissza adni vagy a munkahelyem.Aki még hisznek az újranyitásba azok örültek itt úgy tönkre ment a gazdaság és 0 képzési lehetőségek vannak a vírus miatt.Amint vége lesz a médiában a rémhír keltésnek majd lesz 5 perc amikor el mondják mennyien vesztették el a megélhetésüket.És a vállalkozásukat arról nem is beszélve hogy, egy szűk baráti kör politikusok megint csak gazdagodtak és most már hiába megy el bármit tanulni az ember.Ha nincs benne a családban vagy nem politikus nem fog kapni munkát.De tudom hogy, mindenki azt hiszi hogy, ezek az emberek majd életben fogják tartani a gazdaságot és minden jó lesz és nem lépnek le a lopot pénzekel amik már kint várják őkett.
Az, hogy (felháborító módon) nem támogat titeket az állam, aminek ez lenne a feladata, számomra még mindig nem teszi pozitívvá a tényt, hogy sokan meghalnak akiknek nem kellene.
"59
Az, hogy (felháborító módon) nem támogat titeket az állam, aminek ez lenne a feladata, számomra még mindig nem teszi pozitívvá a tényt, hogy sokan meghalnak akiknek nem kellene."
Hány éves vagy 10 eddig is sokan meghaltak akiknek nem kellene pl: akik nem jutnak tiszta ivóvízhez csak lehet náluk nincs minden nap beszámoló a hírekbe vagy lehet hogy, 5 percet kapnak.Itt arról van szó hogy, az egy évet amibe korlátoztak azt ki fogja nekem vissza adni meg a munkahelyemet.A válasz egyszerű senki de a te világodba a covid előtt gondolom mindenki halhatatlan volt vagy csak szimplán nem izgatót és most hirtelen előtört belőled az empáti ami eddig nem volt.Nekem mennem kel mert meg kel tanulnom egy másik ország idegen nyelvét hogy, meg tudjak élni ezután egy olyan helyzet miatt amit az észérútlen intézkedésekkel elértek.De majd figyelni fogom kintről hogy, a parlamentben hogyan nőnek a vizetések és hogyan bővől a család meg a baráti kőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!