Mas is unja ezeket az ilyen oltasmanias hittérítőket az interneten? Mindenkinek a magánügye.
Én nem értem miért kell csak azért konteokat gyártani, mert nem láttok bele. Azokat a 30, 40 éveseket, akiket sürgősen ki kell vizsgálni, kivizsgálják. Akit el kell látni, el van látva. Voltam 2 hetet neurológia osztályon is, a negatív covid tesztes stroke-os betegek kerültek be, voltam 2 hétig sebészeten, meg lett műtve a vastagbél tumoros, voltam urológia ambulancián, megkapta a papa a gyógyszert a prosztata hyperplasiajara. Van ellátás. Még. Egyelőre intenzívesek, belgyógyászok és infektológusok működtetik a COVID osztályokat, a műtéti létszám nyilván megcsappant, mert kevesebb az altató személyzet, de csinálják. És mi lesz majd akkor ha további orvosokat kell bevonni az ellátásba?
Ezen semmi rágalom nincs, el lehet hordani a kormányt mindennek, nekem se a kedvenc embereim, de a számok valósak, tetszik nem tetszik.
Semmi bajod nem lesz x év múlva az oltástól, hogy ezt felfogd minimális biológiai ismeretekre lenne szükség, semmi másra.
Az influenza vírus elleni oltás hatékonysága egy teljesen más kérdés, teljesen más vírus, máshogy működik, máshogy mutálódik, ehhez is mikrobiológiai ismeretek kellenek, semmi más. Jöhet joggal a kérdés. "És nekem miért is kellene értenem a mikrobiológiához?" Nem kell. De akkor annyi a minimum, hogy elhiszed annak, aki nem hogy ért hozzá, de egész életében vírusokkal foglalkozott.
A "fizetünk, ha beírhatjuk COVID-ban elhunytnak" egy létező jelenség, egy oka van: az OEP finanszírozza az ellátókat, adott BNO kódra adott összeget fizetnek. Olyan kevés pénzt kapnak a kórházak, hogy ezzel, amióta világ a világ, próbálnak trükközni, több vizsgálatot beírni, több diagnózist bekódolni, amennyire csak lehet fedve a valóságot, hogy utána ne fogyjon el hónap közepén a fertőtlenítőszer. Egy koronás beteg után többet fizetnek, mert drágább az ellátásuk. Lehet nem a korona volt a fő oka a halálának, de nagy valószínűséggel fertőzöttként akkor is kapta jó esetben a remdesivirt, ami nem olcsó. A betegek érdeke, hogy minél több pénzt tudjanak szerezni az ellátók az OEP-től. De tudom, megint a csúnya rossz eü dolgozók.
Továbbra is az a konklúzió, hogy ha normális életet akarsz, végre dolgozni akarsz és nem akarsz éhen dögleni, akkor oltasd be magad, és lépjünk végre tovább. Ennyire egyszerű. Ezt nem a kormány mondja, ezt az orvosok mondják.
#73: na akkor mégegyszer, a számok valósak. Frontvonalban vagyok, nekem aztán ne akard megmagyarázni, hogy alig halnak meg koronában vagy éppen szenvednek maradandó egészségkárosodást miatta, amikor nap mint nap látom.
Te továbbra se tehetsz semmiről, tudom, miért is tehetnél, jogok vannak, felelősség nincs, de meg kellene végre érteni, hogy a fejlett nyugaton is sorra dőlt be az eü ellátás, mert ilyen szintű plusz terhelést egy jól működő, felszerelt rendszer sem bír el.
Az orvosod nem konteo, eleve személyre nem is tudod használni ezt a kifejezést, csak szimplán hülye. Olyan nincs, hogy az immunrendszer erősítése, ha erős az immunrendszered, akkor allergiás vagy, meg autoimmun beteg. Az immunrendszer ennél 100x komplexebb, még jó, hogy a szerinted lefizetett orvosok, a majdani kollégáim, értenek hozzá.
Senki nem mondta hogy külföldön nincsenek hülyék, ergo vannak tüntetések is.
Az unalmas, na, az te vagy, a hasonszőrű magasröptű gondolatokat megfogalmazókkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!